vestnik

Septembra se na zaslone vrača Exatlon, tekmoval bo tudi ta znani Pomurec

Vestnik.si, 22. 8. 2022
revija zvezde
Finale zadnjega Exatlona.
Popularno

Sodeloval je že v različnih resničnostnih šovih

Exatlon Slovenija se z voditeljem Juretom Koširjem na Planet vrača že v ponedeljek, 5. septembra, najtežji športni preizkušnji na televiziji pa se bo pridružila tudi komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcema iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in Franku Bajcu vodila Jasna Kuljaj.
Tudi tokrat so med tekmovalci in tekmovalkami rdečih nekateri že znani obrazi, predvsem pa uveljavljeni športniki. Na osupljivih poligonih se bo pomerila 26-letna Manca Šepetavc, nekdanja profesionalna atletinja, ki zdaj deluje kot osebna trenerka, leta 2017 pa je osvojila tudi naziv Miss športa. V Dominikansko republiko odhaja tudi 27-letni Timotej Nuč, profesionalni akrobat in član akrobatskega dua Flipping Art, ki je navdušil tudi v hrvaških Supertalentih.
Rdečo ekipo sestavlja tudi 43-letna Teja Kralj, ki smo jo pred leti že lahko spremljali v resničnostnih šovih, kar dvakrat je namreč sodelovala v Survivorju. Tudi 21-letna Lina Majcen se je že preizkusila pred televizijskimi kamerami, tokrat pa bo v ospredju njena športna pripravljenost. Gledalci bodo lahko navijali tudi za 30-letnega Tea Čeha, ki je član akrobatske skupine Dunking Devils, za kakšen dragocen nasvet pa bo lahko poprašal tudi svoje dekle, nekdanjo Exatlonovko Pino Umek.
Na žgočem soncu se bosta v športnih podvigih preizkusila tudi 22-letna Anamarija Kastelic, Miss turizma Slovenije 2021, ter 28-letni Michael Lovrec, nekdanji profesionalni nogometaš, ki deluje tudi kot model. Rdečo ekipo zaokroža še 24-letni Jan Klobasa, ki je večkratni udeleženec resničnostnih šovov doma in v tujini, v enem od njih pa je s pomočjo brata dvojčka tudi zmagal. Lani je navijal za Franka Bajca, ki bi ga med vsemi lanskimi tekmovalci tudi najraje izzval v tekmi na poligonih.

jan
Osebni arhiv
Jan Klobasa

exatlon jan-klobasa
Kaj zdaj berejo drugi