vestnik

Sobočanka v izboru za letošnjo fatalno žensko

Vestnik.si, 28. 4. 2022
Osebni arhiv
Melani Mekicar
Popularno

Revija Obrazi/Avenija je tudi letos pripravila izbor Femme fatale.

Med nominirankami so plesalka in modna oblikovalka Gordana Grandošek Whiddon, pevka Alya, manekenka in vplivnica Jana Koteska, vplivnica, podjetnica in nekdanja pevka Hajdi Korošec Jazbinšek, pevka in televizijska voditeljica Ana Praznik, televizijska voditeljica Melani Mekicar ter pevke Eva Boto, Manca Špik in Maja Keuc. 

Melani Mekicar je rojena Sobočanka, pri štirih letih pa se je z družino preselila v Ljubljano. Zadnji dve leti je voditeljica oddaje V petek zvečer, deluje na radiu Antena, nastopila je v nekaterih slovenskih muzikalih, uveljavlja pa se tudi kot vplivnica. Za omenjeno revijo je Mekicarjeva dejala, da je fatalnost zanjo energija, ki se ji preprosto ne moreš izogniti, saj te zadene iz vseh smeri, da si od nje omamljen. Ocenjuje, da žensko naredi fatalno njen odnos do drugih ljudi, do žensk, do okolice in še posebej do sebe. Fatalna pa ni le zaradi videza, temveč zaradi energije in žara v očeh. 


Zmagovalka bo tista, ki bo dobila največ glasov javnosti, glasovanje za fatalno žensko 2022 pa poteka preko spleta in glasovnic do 29. maja.

melani-mekicar femme-fatale-2022 kandidatke