vestnik

To so atrakcije, ki bodo na voljo v prekmurskem Woopu

Vestnik.si, 3. 2. 2022
BTC City Murska Sobota
Woop center se bo konec februarja odprl v BTC City Murska Sobota.
Popularno

Woop, ki bo v BTC City Murska Sobota svoja vrata odprl 26. februarja letos, je predstavil atrakcije, ki bodo na voljo otrokom, odraslim, željnim raziskovanja, adrenalina in ekipnega sodelovanja, ter podjetjem, ki krepijo ekipne vezi.

Zabave željni bodo zabavale sobe pobega, laser tak, virtualna resničnost ter WOOP! izzivi, ki so novost v Sloveniji.

V Mursko Soboto tako prihajajo tri interaktivne sobe pobega, ki bodo obarvane z različnimi tematikami, primerne pa bodo tako za otroke od 10. leta starosti, ki imajo radi ugankarske igre, kot za odrasle ljubitelje zabavnih avanturističnih zgodb ali grozljivk. Obiskovalci bodo raziskovali Alicino čudežno deželo, z Aladinom bodo odkrivali skrivnosti arabskih noči ter se z Van Helsingom podali na lov za Drakulo. 

Laser tag je skupinska igra z laserji, igra pa bo primerna za otroke od šestega leta dalje, ter odrasle, družine in prijatelje, pa tudi za skupine in podjetja. 

Virtualna resničnost bo ponudila vklop v novo resničnost igranja iger, tehnologija bo omogočala vedno bolj popolno izkušnjo igre v navidezni resničnosti, igralci pa bodo skozi očala odpotovali v domišljijski svet iger. Poligon v Murski Soboti bo omogočil igro največ šestim igralkam in igralcem. 

Novost WOOP-a v Sloveniji pa so WOOP! izzivi, ki bodo premierno zaživeli v Murski Soboti. Gre za novo ekipno igro za dva do šest igralcev, ki bo člane ekipe soočala s premikanjem njihovih meja, so zapisali ustvarjalci. Pomembne bodo športna vzdržljivost, logično razmišljanje in spretnost, atrakcija pa bo združevala dvajset sob z izzivi, pri njihovem premagovanju bo ključno sodelovanje in dobra komunikacija. 

woop btc-murska-sobota