vestnik

To so napovedi Nostradamusa za leto 2020

Vestnik, 27. 11. 2019
Pixabay
Kaj nas čaka v letu 2020?
Popularno

Nostradamus je bil zdravnik in astrolog iz Francije, ki je živel v 16. letu. Imel naj bi zmožnost videti v prihodnost, zato je tudi spisal številne dogodke, ki naj bi se zgodili v prihodnosti. Nekateri se nato tudi so, zadnji tak je bil požar v cerkvi Notre Dame. Kakšne so njegovi napovedi za prihodnje leto?

Izbruh tretje svetovne vojne: Prišlo naj bi do konflikta med zvezo Nato in Rusijo, tudi odnosi med Donaldom Trumpom in Severno Korejo naj bi se zaostrili, Združene države Amerika pa naj bi izvedle tudi največjo vojaško vajo v Aziji. Njegova napoved je tudi ta, da naj bi med dvema svetovnima velesilama izbruhnila 27-letna uničujoča vojna. "V božjem mestu bo močno grmelo. Dva brata bo raztrgal kaos, trdnjava pa bo zdržala. Veliki vodja bo podlegel. Tretja svetovna vojna se bo začela, ko bo gorelo veliko mesto," se glasi Nostradamusova napoved. 

Atentat na Putina in skrivnostna bolezen Trumpa: Pred obema državnima voditeljema naj bi bilo turbulentno leto. Na ruskega predsednika naj bi nekdo iz njegove varnostne ekipe skušal izvesti atentat. Ameriški predsednik naj bi v prihodnjem letu zbolel za skrivnostno boleznijo, član njegove družine pa naj bi postal žrtev prometne nesreče. 

donald trump
Profimedia
Donald Trump naj bi zbolel za skrivnostno boleznijo.

Ekonomska kriza: Prihodnje leto naj bi bili spet priča veliki finančni krizi. Padec ameriškega borznega indeksa naj bi po napovedih povzročil globalne učinke.

Anglija bo dobila novega kralja: Kraljica Elizabeta II naj bil v letu 2020 umrla, kar naj bi bil eden od najbolj od bolj pretresljivih dogodkov v zadnjih 70 letih v Združenem kraljestvu. Kraljica danes šteje 92 let. Nostradamus napoveduje, da bodo po njeni smrti v Veliki Britaniji imeli 12-dnevno žalovanje. Njen naslednik naj bil postal princ Charles, ki bo kmalu po kronanju obiskal Škotsko in Wales. 

Katoličani dobijo novega papeža: Umrl naj bi tudi papež Frančišek, njegov naslednik pa naj bi bil nekdo mlajši. Nov papež naj bi bil še v istem letu vpleten v škandal katoliške cerkve, ki naj bi trajal vse do leta 2029. Papež Frančišek naj bi bil zadnji pravi papež, njegov naslednjih pa zadnji suvereni papež. Njegovo vodenje naj bi vodilo v izginotje Rima. 

Podnebne spremembe: Te naj bi vplivale na Zemljo, svetovni politiki pa naj bi začeli sprejemati ukrepe proti onesnaževanju. 

Potres v Albaniji
Reuters
Zgodilo naj bi se več potresov.

Orkani in potresi: Podnebne ujme naj bi pustošile v nekaterih območjih Severne Amerike. 

Naravne katastrofe: Evropske države, omenjajo se Italija, Češka in Velika Britanija, naj bi prizadele poplave. V Evropi naj bi se zgodili novi teroristični napadi. 

Obsežen potres: Ta naj bi prizadel območje med Kalifornijo v ZDA in Vancouvrom v Kanadi. 

Migranti
mz
Evropa in Amerika se bosta spopadli z migrantskim vprašanjem.

Migrantsko vprašanje: Evropejci in Američani se bodo srečali z vprašanji, povezanimi s priseljevanjem. 

Med drugim pa je napovedal še rekordno število neviht, življenje ljudi na Luni, izgubo oblasti Kim Jon Una, vgrajene čipe in dvig morske gladine. 

nostradamus napoved-za-leto-2020
Kaj zdaj berejo drugi