vestnik

Pod okriljem pobude Chefs Care so skuhali kosilo za oddelka kirurgije in covid-19 v SBMS

D. N., 7. 5. 2020
FB profil Turistična kmetija Puhan
Pobudi Chefs Care se je pridružila tudi Turistična kmetija Puhan iz Bogojine.
Popularno

Turistična kmetija Puhan iz Bogojine se je pridružila pobudi Chefs Care, zato so pripravili brezplačno kosilo za oddelka kirurgije in covid-19 Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Za sodelovanje v pobudi Chefs Care, kjer slovenski kuharski mojstri pripravljajo brezplačne obroke za zaposlene, ki so v boju proti širjenju koronavirusa najbolj na udaru, je Turistično kmetijo Puhan iz Bogojine nominirala restavracija Miza za štiri. Nominacijo so sprejeli in se odločili, da bodo pripravili brezplačno kosilo za zaposlene na oddelkih kirurgije in covid-19 v Splošni bolnišnici Murska Sobota (SBMS), saj sta ta dva oddelka najbolj izpostavljena. Kot so povedali, so skuhali 20 obrokov, pripravili pa so domače dobrote, ki jih tudi sicer nudijo v domači gostilni. Zaposlenim so tako postregli s svinjsko pečenko in pečenim piščancem, kot prilogo so dodali ajdovo kašo in domače dödole, za posladek pa še prekmursko gibanico. 

turistična-kmetija-puhan, chefs-care, brezplačen-obrok
FB profil Turistična kmetija Puhan
Pobudi Chefs Care se je pridružila tudi Turistična kmetija Puhan iz Bogojine.

Kot so pojasnili, se jim zdi pobuda zelo dobra, saj je lepo v teh časih tudi na ta način pomagati. Tudi zaposleni v SBMS so bili zelo veseli, da so se s to pozorno gesto spomnili nanje.

turistična-kmetija-puhan chefs-care