vestnik

V Gledališču Park bodo tudi ta mesec vrteli filme

Vestnik, 2. 9. 2020
Visit Murska sobota
Tudi septembra bodo v Gledališču Park vrteli filme.
Popularno

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je v juniju vrtel nekaj filmov, s filmskimi produkcijami pa bodo zaradi dobrega odziva nadaljevali tudi ta mesec. Začnejo že danes.

Ob sredah in četrtkih bo na sporedu cikel Ženski svetovi. Danes in jutri si boste tako lahko ogledali čilenski film Ema, tekom meseca pa bodo sledili še filmi Medena dežela (9. in 10. september), Nevidno življenje Evridike (16. in 17. september) in Lara (23. in 24. september). Petki in sobote so rezervirani za mojstre sodobnega filma. V Gledališču Park bodo tako vrteli filme Nesrečniki (4. in 5. september), To morajo biti nebesa (11. in 12. september), Konje krast (18. in 19. september) in O neskončnosti (25. in 26. september). 

Nedeljski popoldnevi bodo namenjeni družinskim obiskom Gledališča Park, saj bodo takrat na ogled animirani filmi. To nedeljo in 20. septembra bodo zavrteli risani film Pat in Mat: Mojstra na delu, potem pa 13. in 27. septembra še Drobižke 2. Tri večere bodo organizatorji posvetili tudi Evropskim dnevom judovske kulture. Prihodnji ponedeljek bo tako predavanje Maje Kutin in koncert skupine Kontra-kvartet, posvetili pa se bodo potovanju v sveto deželo nekoč in življenju v njej danes. V torek, 15. septembra, bo na ogled dokumentarni film Judje na Slovenskem, 22. septembra pa bo organizirano vodenje po mestu Po poti judovske skupnosti v Murski Soboti. 

zktš-murska-sobota filmski-večeri filmski-cikli