vestnik

V teh pomurskih krajih lahko silvestrujete na prostem. Ognjemet bo skorajda povsod

I.B., 31. 12. 2019
Aleš Cipot
V Murski Soboti bosta nastopili skupini Plus Band in Aktual.
Popularno

Najdaljšo noč v letu bodo številni preživeli nekje na prostem. Preverili smo, kam vse se lahko odpravite.

V Murski Soboti od 17. ure naprej pripravljajo silvestrovanje za najmlajše. Zvečer bosta zbrane zabavali skupini Plus Band in Aktual. Mestna občina v središču mesta obljublja dobro zabavo ter polnočni ognjemet. 

V prleški prestolnici se bo silvestrovanje na glavnem trgu pričelo ob 22. uri. Za glasbo bo poskrbela skupina Plamen, ob polnoči pa bo nebo razsvetlil ognjemet. 

V Lendavi bodo novo leto pričakali na osrednjem prizorišču v Mlinski ulici. Organizatorji pripravljajo kulinarično ponudbo, glasbeno zabavo s skupino Prestiž in polnočni ognjemet. Dogajanje se bo pričelo ob 21. uri. 

1efdc5752ffb4ba2ea027ea2002045a1
Jure Zauneker
Večino pomurskih silvestrovanj na prostem bo spremljal ognjemet.

V Gornji Radgoni vas vabijo, da v novo leto kar zadrsate. Od 22. ure dalje bo namreč ob odprtem drsališču na Trgu svobode poskrbljeno za hrano in pijačo, pa tudi za veselo glasbo. 

Zavod za turizem in šport Radenci bo silvestrovanje pripravil ob cerkvi svete Marije Magdalene na Kapelskem vrhu. Ob 22.45 bo organiziran pohod z baklami do prizorišča, zabava pa se bo ob glasbi nadaljevala vse v novo leto. 

V Moravskih Toplicah bo silvestrska zabava v ogrevanem šotoru v središču kraja potekala od 22. ure, za glasbo bo skrbela skupina Blue Planet, opolnoči pa bo nebo razsvetlil ognjemet. 

silvestrovanja-na-prostem pomurje