vestnik

Velika zmagovalca Kmetije dvojčka Klobasa!

Vestnik, 21. 12. 2019
Aljoša Kravanja (POP TV)
Trije superfinalisti. dvojčka Klobasa in Luka Lampret
Popularno

Velika zmagovalca Kmetije sta postala dvojčka Jan in Tilen Klobasa iz Gornje Radgone, ki sta v finalnem dvoboju premagala Luko Lampreta, ter tako osvojila 50 tisoč evrov. A njuna pot v šovu še ni končana.

V areni je prišlo do še zadnjega dejanja letošnje Kmetije, kjer sta se Jan Klobasa in Luka Lampret pomerila v spretnosti in moči. Pred dvobojem je Tilen povedal, da obžaluje le eno stvar, in sicer sta z bratom domov spravila Toma. Medtem bi Jan pri svoji taktiki bil le še bolj neusmiljen. Dodal je še, da v igri ni prostora za čustva, ki so lahko usodna za nadaljnji obstanek.

Superfinalista sta se najprej pomerila v igri Črka na črko, palača, v kateri sta najprej morala razvozlati vrv s ključem in z njim odkleniti skrinjo na drugi strani arene. V skrinji so bile deske s črkami, s katerimi sta morala sestaviti pravilno besedo Kmetija. Bolje se je odrezal Radgončan in dobil prvi boj.

Tilen in LUKA
POP TV
Jan in Luka

V moči sta se pomerila v igri Piramida zmage. Tekmovalca sta bila privezana za steber, kjer je bil tudi ključ do ključavnice, z njim sta morala odkleniti sedem povezanih gum, v nadaljevanju sta morala osvoboditi še sebe in iz gum sestaviti piramido. Tudi v tej igri se je bolje odrezal Radgončan. Zmagovalca Kmetije sta postala Jan in Tilen Klobasa! "Vse se da, če se želi," je povedal Jan ob zmagi.


A njuna pot v šovu še ni končana, voditeljica je presenetila dvojčka in ju poslala v hišo v gozdu, kjer sta na mizi našla pismo, v njem je pisalo: "Jan in Tilen čestitke! Zmaga je vajina! Ampak ... To je šele začetek. Strici iz ozadja imajo za vaju novo nalogo."

kmetija-2019 finale dvojčka-klobasa luka-lampret
Kaj zdaj berejo drugi