vestnik

(VIDEO) Glasbeniki v soboški porodnišnici pripravili čustveno presenečenje za novopečeno mamico

Vestnik, 2. 7. 2020
Dream moment weddings
Jernej Majcen (prvi z desne) je skupaj s preostalimi člani skupine pripravil presenečenje za svojo partnerko.
Popularno

Glasbena skupina Nova pot, ki jo sestavljajo Matej Đurkin, Ivan Fleisinger, Tadej Brancelj, Rok Mikec, Jernej Majcen in Mitja Mulec, je pred dnevi poskrbela za posebno presenečenje. Andreji, partnerki njihovega člana in kitarista Jerneja, so namreč v murskosoboški porodnišnici, kjer je povila njunega sina Matijo, pripravili z glasbo in čustvi prežeto presenečenje.

"Želja našega kitarista Jerneja, novopečenega atija, je bila, da za njegovo partnerko in njunega sina to pripravimo," je povedal Mitja Mulec. Kot je dodal, pred samim presenečenjem niso vedeli, kaj pričakovati in kakšen bo dejanski odziv, saj so bili prvič del takšne zgodbe, čeprav so že skoraj vsi očetje. "Naše žene in punce so malce zavidale Andreji, da je bila deležna takšnega presenečenja. Vsekakor pa so bili občutki izjemni, tudi nam so se pokazale solze," je še pristavil sogovornik. 

nova-pot, glasbena-skupina, štajerska
Dream moment weddings
Glasbena skupina Nova pot.

Načrtovanje presenečenja seveda ni bila lahka naloga, saj je trenutna situacija zaradi koronavirusa prinesla kar nekaj sprememb pri sprejemanju obiskov v porodnišnici, na koncu pa so se vseeno uspeli dogovoriti za izvedbo presenečenja. "Pesem je izbral Jernej. Seveda smo ga vprašali, zakaj ravno ta pesem, ampak je želel, da ostane skrivnost." Novopečena starša sicer ne prihajata iz Pomurja, sta pa zaradi profesionalnega, prijaznega in ustrežljivega osebja ter dobrega glasu o porodnišnici izbrala Mursko Soboto, kjer je čustveno presenečenje tudi potekalo. Kakšen je bil odziv mamice in kako je bil dogodek izveden, pa si lahko ogledate v spodnjem videu. 

nova-pot glasbena-skupina presenečenje