vestnik

(VIDEO) Nika Zorjan: Obtičali smo v blatu

T. L., 25. 6. 2019
Aleš Cipot
Popularno

Z Niko Zorjan o Soboških dnevih in kako je obtičala v blatu.

Nastop na Soboških dnevih je bil odličen. "Vedno, ko nastopam v Prekmurju, imam večjo tremo kot ponavadi, saj je to le domače okolje in publika. Ko vidiš množico pod odrom, je to nekaj neverjetnega. Fantastični občutki. Za povrh so vsi peli z mano, res bombastično. Za izvajalca je namreč največje darilo, ko tvoje pesmi poje tudi publika " opiše.

Napadali so jih komarji in obtičali v blatu

Aktualni hit Ola ola, ki sta ga ustvarila skupaj z Isaacom Palmo, je bil pretekle tedne na samem vrhu najbolj predvajanih skladb domačih izvajalcev. Kot pravi rožnatolaska, je snemanje videospota za pesem Ola ola v Italiji bil pravi avanturistični podvig. Napadali so jih komarji, za povrh so z avtomobilom obtičali v blatu. Reševalna akcija pa je trajala več ur. "Tega ne bom pozabila. Na koncu sem bila jaz za volanom, fantje pa so porivali vozilo. Poleg tega so nas tako napadali komarji, da je eden od članov ekipe moral celo v bolnišnico. Tega ne bom nikoli pozabila," šokirano pripoveduje.


##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/u3D-DgVfrQM?t=2##


Navdušena je nad odzivom. "V enem dnevu smo imeli že 100 tisoč ogledov na Youtubu. Na festivalu v Murski Soboti je pesem Ola ola bila prvič v mojem repertoarju. Zelo me je presenetilo, ko sem opazila, da občinstvo poje z mano," vtise opisuje Prekmurka.

Snemanje videospota na Sardiniji

Nika v poletnih dneh ne počiva. Čeprav smo jo ujeli pri vkrcavanju na letalo, se ne odpravlja na počitnice. Na Sardiniji bo z ekipo posnela videospot za novo pesem. "Ta bo v prekmurščini, sveža in poletna. Čisto v mojem stilu. Drugo ne izdam, naj ostane presenečenje," sklene Nika, ki bo 19. julija nastopila v Lendavi.

nika zorjan ola ola soboški dnevi blato komarji
Kaj zdaj berejo drugi