vestnik

(VIDEO) Nika Zorjan z novo priredbo Draga korona

Vestnik, 27. 4. 2020
Osebni arhiv
Nika ima že pripravljeni dve novi skladbi, kateri bo izdala po sprostitvi ukrepov.
Popularno

Rožnatolaska v novi priredbi koronavirusu sporoča, naj "zeme kufer, pa fajn odide".

Tudi Nika Zorjan odšteva dneve do trenutka, ko se bo življenje vrnilo v ustaljene tirnice. V ta namen je na šaljiv način posnela priredbo italijanske pesmi Bella Ciao in jo poimenovala Draga korona. "Ob svoji trenutno najljubši seriji sem se tako navdušila nad staro partizansko pesmijo, da sem jo morala preurediti. Pred slabim tednom dni sem si začela prepevati korona čao, čao, ker mi res ni dalo miru, sem napisala celotno besedilo v svoji verziji," pove Nika. Najnovejša priredba je opremljena tudi z videospotom. Zaradi vladnih ukrepov ga je pevka posnela doma, pri tem pa uporabila razne kuhinjske pripomočke, namočila pa se je tudi v bazenu. 

Pesem v prekmurščini seveda govori o tem, kako je Nika sita izolacije, saj pogreša druženje in koncerte. "Res pogrešam uživanje s prijatelji ob požirkih piva, celo gnečo na cestah. Najbolj od vsega pa pogrešam koncerte in nastope," še pove. Zato virusu sporoča, naj že enkrat "zeme kufer, pa fajn odide."

nika-zorjan, draga-korona
Nika Zorjan
Pogreša druženje s prijatelji ob kakšnem pivu.

Kot še doda Nika, dneve izolacije preživlja v Prekmurju, kjer ji z družino in psičko Lili ni nikoli dolgčas, a vseeno pogreša vrvež. "Prav tako imam pripravljeni dve novi skladbi, slednji bom izdala, ko se stvari umirijo," še skrivnostno namigne.

nika-zorjan, draga-korona
Nika Zorjan
Nika pogreša vrvež in celo gnečo na cesti.

Nika Zorjan
Dneve izolacije preživlja z družino.
nika-zorjan priredba bella-ciao draga-korona