vestnik

(VIDEO) Računi poravnani, derbiji se lahko nadaljujejo

Vestnik, 3. 4. 2019
Miha Dajčman
Gorazd Žilavec in Matjaž Šalamun Šalca.
Popularno

Gorazd Žilavec je na vzhodni tribuni Ljudskega vrta za vijolične navijače pekel na žaru in tako izpolnil nalogo, ki jo je dobil zaradi izgubljene stave pred februarskim prekmursko-štajerskim derbijem. 

Pred aprilsko trilogijo srečanj med NŠ Muro in NK Mariborom so v Ljudskem vrtu najprej poravnali stare račune. Gorazd Žilavec je namreč zaradi izgubljene stave proti Matjažu Šalamunu - Šalci v Mariboru pekel pleskavice in tamkajšnje navijače postregel s hamburgerji. Naj spomnimo, da sta Žilavec in Šalca nastopala v akciji "Tribune bojo pune", s katero so želeli napolniti tribune Ljudskega vrta na prvi tekmi spomladanskega dela 1. SNL. Ta se je takrat končala z remijem (1 : 1), Žilavec pa je stavo izgubil, ker je napovedal, da bo na derbiju manj kot osem tisoč obiskovalcev.


Kako mu je šlo, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/4ezmhQnE850##
Očitno pa se bo kampanja nadaljevala, saj je Šalca v videu napovedal, da se bodo oglasi snemali tudi v Fazaneriji. Sicer pa pričakuje, da mu bo Žilavec v Murski Soboti vrnil in tudi zanj pripravil kakšno nalogo oziroma zadatek. No, nova stava sicer še ni padla, kako pa bo potekal večerni pokalni derbi v Ljudskem vrtu med Mariborom in Muro, pa boste lahko spremljali tudi na naši spletni strani.

stava Gorazd Žilavec matjaž šalamun šalca NŠ Mura NK Maribor