vestnik

(VIDEO) Tako je pevec na dobrodelnem koncertu presenetil množico

I.B., 24. 12. 2019
Jure Zauneker
Zbrali so 6680 evrov.
Popularno

Pred dnevi je Osnovna šola IV Murska Sobota v sodelovanju z Art Music Records organizirala tradicionalni dobrodelni koncert Podarimo srečo.

Na koncertu, ki je potekal v dvorani Osnovne šole III, so zbirali sredstva za nakup mobilnega dvižnega pripomočka. Na oder so stopili številni glasbeniki, med drugim Isaac Palma, Alya, Regina, Ula Ložar, Tarapana band, Tinkara Kovač, Nina Donelli, Žan Serčič, Polkaholiki, Klara Jazbec, Blue Planet in Katarina Šebök, Gaja Prestor ter mnogi drugi. Organizatorji so pripravili tudi presenečenje, s katerim so še dodatno razveselili zbrane. Na oder športne dvorane Osnovne šole III so povabili Božička, kasneje pa se je izkazalo, da je vanj oblečen pevec Luka Basi, priljubljen predvsem med mladimi.

Pevec je presenečenje danes tudi objavil na svojem Youtube kanalu. 

Včeraj je ravnateljica Metka Rovšek Kuharič sporočila, da so z donacijami in izkupičkom od koncerta zbrali 6680 evrov, s tem da bo nekaj denarja treba odšteti še za poplačilo stroškov. Je pa šola medtem že kupila mobilni dvižni pripomoček, pa tudi kinestetično mizo, ki jo v učilnici uporabljajo za bolj nemirne otroke. »Želim se zahvaliti vsem donatorjem, ki nam vsako leto stojijo ob strani, tudi če stanje ni rožnato. Nekateri nam nakažejo sredstva, drugi nam pomagajo z materialom,« še pravi ravnateljica in dodaja, da jo veseli, da se vedno znova izkaže, kako so ljudje pripravljeni pomagati otrokom. 

osnovna-šola-iv-murska-sobota presenečenje luka-basi