vestnik

(VIDEO) To je himna evropskega prvenstva v odbojki, ki bo tudi v Sloveniji

Vestnik, 14. 6. 2019
Anze Vrabl (cev Eurovolley 2019)
Ustvarjalci uradne himne odbojkarskega evropskega prvenstva.
Popularno

Evropsko prvenstvo v odbojki, ki ga bodo septembra gostile Slovenija, Francija, Belgija in Nizozemska, je dobilo uradno himno.

Glasbena založba Nika je uradni partner projekta in je tudi ustvarilo uradno pesem in videospot za omenjeni športni dogodek. "Pri himni EuroVolleyja 2019 ne gre le za glasbo, ampak imata ključni vlogi povezovanje in sodelovanje, ki sta hkrati nepogrešljiva dela ekipnih športov. V ta namen so tako združili moči glasbeniki iz vseh držav, ki bodo gostile prvenstvo," so zapisali pri Odbojkarski zvezi Slovenije.



3b08841685a93c3cdbb1e5831216febd
Anze Vrabl (cev Eurovolley 2019)
Ustvarjalci uradne himne odbojkarskega evropskega prvenstva.


Avtorica in glavna vokalistka je Eva Pavli, producent pa Žan Serčič, iz Francije se je slovenskima ustvarjalcema pridružil Jeremy Lior, iz Belgije raperka Miss Angel, za "dance remix" pa bo kasneje poskrbel nizozemski DJ. Pesem nosi naslov Let's go together, posneli pa so jo v ljubljanskem studiu. Pri snemanju videospota na ljubljanskih ulicah, v starem skate parku in v telovadnici, se je glasbenikom pridružilo še 24 plesalcev, ki so z zastavami predstavili sodelujoče države. "Sodelovanje med igralci na odbojkarskem igrišču nam je lahko v navdih. Ne glede na rezultat se igralci vedno objamejo na sredini igrišča. Tako bi lahko ravnali vsi - ko nekomu uspe ali dobi novo idejo, bi se morali z njim veseliti, kadar nekomu spodleti, pa bi ga morali podpreti in mu pomagati. Vsi za enega in eden za vse," je sporočilo pesmi pojasnila Eva Pavli.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/4D3IquuDjv8##

e8f5bf4a1a947b1ec2ec612c2717bec5
Anze Vrabl (cev Eurovolley 2019)
Snemanje videospota je potekalo v Ljubljani.

Anze Vrabl (cev Eurovolley 2019)
Snemanje videospota je potekalo v Ljubljani. 
Evropsko prvenstvo v odbojki ljubljana slovenija
Kaj zdaj berejo drugi