vestnik

(VIDEO) To je prvi napovednik druge sezone serije, v kateri ima glavno vlogo prekmurski igralec

Vestnik.si, 6. 12. 2022
Tone Konrad
Na Televiziji Slovenija bo 8. januarja predvajan prvi del nove sezone slovenske serije Primeri inšpektorja Vrenka.
Popularno

Na Televiziji Slovenija bo 8. januarja predvajan prvi del nove sezone slovenske serije Primeri inšpektorja Vrenka. Na ogled je tudi prvi napovednik.

V glavni vlogi bo tudi v drugi sezoni Dario Varga, ki bo upodobil inšpektorja Vrenka. Sicer pa so novi preiskovalni primeri nastali po predlogih romanov Avgusta Demšarja, in sicer Evropa, Hotel Abrazzia in Obsedenosti v času krize. 

snemanje, primeri inšpektorja vrenka
Tone Konrad
Vrenko na poti v Prekmurje.

Snemanje druge sezone je potekalo tudi v Prekmurju, kjer so posneli zgodbo iz drugega romana. "V Prekmurju se dogaja zgodba iz drugega romana. V tej regiji smo zato, ker je Vrenko na počitnicah. Z očetom je prišel v Moravske Toplice, vendar se še ni dobro razpakiral in so ga že poklicali kriminalisti iz Murske Sobote, da imajo kompliciran primer," je Varga opisal letos maja, ko smo ekipo obiskali na snemanju. Snemanje je potekalo v Polani, v Hotelu Štrk, ki bo v seriji imenovan penzion Ajdov. En umor, ki ga bo Vrenko skušal razvozlati, se bo zgodil prav tam, drugi ob reki Muri. 

Na ogled je prvi napovednik nove sezone. Poglejte si ga TU. Sicer pa je bila v nedeljo v Lutkovnem gledališču Maribor predpremiera 1. dela nove sezone z naslovom Nevidni človek, druga bo sledila v soboto ob 19. uri. 

primeri-inšpektorja-vrenka napovednik