vestnik

Že veste, kje boste silvestrovali? Pojdite z nami!

Oglasno sporočilo, 15. 11. 2019
Dani Mauko
Fotografija je simbolična.
Popularno

Radio Maxi vas z Relaxom po izjemno ugodni ceni za dva dni pelje v Vojvodino!

Si želite nepozabnega silvestrovanja? Potem se z Radiem Maxi in Relaxom odpravite v Vojvodino. Obljubljajo vam nepozabno zabavo. 

1. dan: MURSKA SOBOTA - MARIBOR - CELJE - ŽALEC - LJUBLJANA - NOVO MESTO - ZAGREB - SUBOTICA - ZRENJANIN. Odhod avtobusa turistične kategorije iz različnih vstopnih postaj, Murska Sobota (avtobusna postaja) - 00.30, Maribor (avtobusna postaja peron 1-5) - 01.30 uri, Celje (avtobusna postaja) – 02.30, Žalec (avtobusna postaja) – 02.50, Ljubljana (avtobusna postaja, peron 29) – 04.00, Novo Mesto (parkirišče pred Qulandijo) – 05.00. Vožnja s krajšimi postanki mimo Zagreba in Slavonskega Broda do hrvaško-srbske meje. Nadaljevanje vožnje do Subotice. Postanek za ogled mesta z lokalnim vodnikom. Pred prihodom v Zrenjanin vojvodinsko kosilo na enem izmed salašev. V poznih popoldanskih urah prihod v Zrenjanin. Namestitev v hotelu Vojvodina 4* v centru Zrenjanina. Nočitev.

2. dan: IZLET V OKOLICO ZRENJANINA. Po zajtrku krajši sprehod po centru Zrenjanina in zunanji ogledi znamenitosti (mestna hiša, mestni muzej…). Ob 11. uri avtobusni izlet v okolico Zrenjanina. Postanki v slikovitih banatskih vaseh, kjer se je čas ustavil: Lukino selo-Ečka (Stari Begej – Carska Bara), Taraš (Evropska vas štorkelj – ob reki Tisi), Elemir, Melenci, Klek... V popoldanskih urah vojvodinsko kosilo v eni izmed restavracij. Vrnitev v hotel. Ob 20. uri svečana silvestrska večerja (samopostrežni bife in neomejeno pijača) in vstop v novo leto 2020 ob tradicionalno veseli atmosferi in raznovrstnem glasbenem programu v hotelu Vojvodina. Nočitev.

3. dan: ZRENJANIN - NOVI SAD - ZAGREB - SLOVENIJA. Po poznem zajtrku odhod iz hotela. Vožnja do Novega Sada. Postanek za sprehod po tržnici in krajši ogled mesta in trdnjave Petrovaradin. Proti doplačilu možnost kosila. V popoldanskih urah odhod iz Vojvodine. Vožnja mimo Slavonskega Broda in Zagreb. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Silvestrovanje v Vojvodini
Arhiv
Silvestrovanje v Vojvodini.

Za potovanje do Zrenjanina in dve nočitvi z zajtrkom boste odšteli 249 evrov. Paketna cena vključuje prevoz z avtobusom turistične kategorije (video, WC, klima, hd) z vključenimi taksami in cestninami, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Vojvodina 4* v centru Zrenjanina (1/2 sobe TWC), 1x Vojvodinsko kosilo na salašu, 1x vojvodinsko kosilo v restavraciji, svečano silvestrsko večerjo (samopostrežni bife in neomejena pijača) in vstop v Novo leto 2020 ob tradicionalno veseli atmosferi in bogatem glasbenem programu v hotelu Vojvodina, avtobusni ogled Subotice in sprehod po centru, oglede po programu brez vstopnin za notranje oglede (v spremstvu lokalnega vodnika), ekipo Radia Maxi, organizacijo in izvedbo. 

Doplačila: Za enoposteljno sobo 40 evrov, za kosilo v Novem sadu okrog 15 evrov, za posredovanje 18 evrov na prijavnico (voucher). Potovanje se izvede ob minimalnem številu 40 prijav.

Prijave zbirajo v Relaxu v Ljutomeru, na Ormoški cesti 3, in na telefonskih številkah (02) 584 48 80 in 031 732 450.

Pohitite! Število mest je omejeno.

silvestrovo radio-maxi relax vojvodina
Kaj zdaj berejo drugi