vestnik

Znano je, kdo je »ukradel« nevesto in z njo ušel na nogometno tekmo

ABE, 20. 5. 2019
Aleš Cipot
Tino Bedič je navdušil občinstvo. 
Popularno

Za sila prisrčen dogodek na sobotni tekmi med Muro in Gorico je poskrbel Tino Bedič iz Vidonec, ki je kot svat na poroki v Murski Soboti, kot veleva običaj, »ukradel« nevesto in z njo ušel na nogomet.

»Zgodilo se je povsem spontano, tak je pač običaj. Ah, kje, da bi bili ženin ali drugi jezni. Nisem pa pričakoval, da bo moja poteza dobila tako veliko odzivov in tudi navdušenja drugih, ki so bili na tekmi.« Tako povsem skromen je Tino Bedič iz Vidonec, ki je v soboto kot svat na poroki v Murski Soboti, kot veleva običaj, »ukradel« nevesto in z njo ušel na nogometno tekmo med Muro in Gorico. Pražnje oblečen skupaj s še enim svatom je priskrbel tri Vip vstopnice in z nevesto Janjo so zasedli sedeže na glavni tribuni.
Sprva so številni ugibali, ali sta na tekmo prišla ženin in nevesta, a dobro obveščeni so razkrili, da je Bedič »izvedel« zelo domiselno ugrabitev neveste s poroke. Kmalu so se na stopnicah, ki vodijo do Vip prostora, pojavili še drugi pražnje oblečeni svatje, tudi ženin. Strog varnostnik jih seveda ni spustil naprej, kajti vstop na ta del tribune je mogoč le s posebnimi vstopnicami. Hitro so našli rešitev, pri tem pa je bil seveda najbolj zadovoljen blagajnik Mure, kajti ženin in svatje so preprosto morali kupiti vstopnice. Tako so odšli po nevesto na tribuno in jo odpeljali nazaj na prizorišče poroke na obrobju mesta, kjer je zabava trajala pozno v noč.
poroka nevesta mura tekma
Kaj zdaj berejo drugi