vestnik

2. SNL se po neuradnih informacijah vrača konec marca

Vestnik, 16. 2. 2021
Aleš Cipot
2. SNL naj bi se po neuradnih informacijah nadaljevala 21. marca.
Šport

Po poročanju slovenskih športnih portalov in sodeč po objavi Nogometnega kluba Triglav Kranj bodo nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi s prvenstvom nadaljevali 21. marca.

Tekmovanje naj bi potekalo po prilagojenem urniku, pri čemer bi ekipe odigrale deset prvenstvenih tekem, od tega tri zaostale tekme iz jesenskega dela. Tekmovanje v 2. SNL je bilo namreč sredi oktobra po 12 odigranih krogih prekinjeno. 

lendava, nogomet-2-liga, nk-nafta, dekani
Jure Zauneker
2. SNL naj bi se po neuradnih informacijah nadaljevala 21. marca.

Prvih osem ekip na lestvici se bo nato pomerilo za naslov prvaka, preostalih osem pa za obstanek v ligi. V zaključne boje se bodo prenesle vse točke iz rednega dela, zadnji krog sezone 2020/2021 pa naj bi bil 19. maja. Obračuna dodatnih kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije bi nato sledili 23. in 27. maja, so še zapisali pri NK Triglav. 

Po nepopolnem delu jesenskega prvenstva je na vrhu lestvice Kalcer Radomlje, drugo mesto zaseda Krka, tretje pa Roltek Dob. Lendavska Nafta zaseda 5. mesto in za vodilnim moštvom, ki ima 33 točk, zaostaja enajst točk, Beltinci Klima Tratnjek pa so na desetem mestu s trinajstimi točkami. 

2.-snl nadaljevanje-prvenstva
Kaj zdaj berejo drugi