vestnik

Bauer prepričan v uspeh, nekaj težav povzročajo okužbe

Vestnik, 2. 11. 2020
Aleš Cipot
Sandi Bauer pravi, da bo ekipa na igrišču pustila srce in dušo.
Šport

Nogometašinje ŽNK Nona Pomurje Beltinci v sredo v Gornji Radgoni čaka kvalifikacijska tekma za ligo prvakinj. Igrale bodo proti črnogorski ekipi Breznica, srečanje pa se bo začelo ob 13. uri.

Sandi Bauer, trener pomurskih nogometašinj, je pred sredinim srečanjem za klubsko Facebook stran povedal, da je tekmec čvrst, z visokimi in hitrimi igralkami. "S svojima pomočnikoma in celotno ekipo smo precej analizirali njihovo igro, tako da večjih presenečenj ne pričakujemo," je ocenil Bauer. Obenem je izpostavil, da se bolj osredotočajo na svojo ekipo in iščejo načine, kako igralke optimalno in zdrave pripraviti na sredino tekmo.

Nekaj težav ima ŽNK Nona Pomurje Beltinci z okužbami s koronavirusom, ki so se pojavile v slovenski ženski nogometni reprezentanci na zadnjem zboru. "Osredotočiti se moramo na naše znanje, sposobnost ter pripravljenost in potem me ni niti malo strah, da se ne bi odločno zoperstavili tekmicam," tako Bauer, ki še dodaja, da so dekleta pripravljena, da bodo na igrišču dala svoj maksimum in še kakšen odstotek več. 

žnk-nona-pomurje-beltinci liga-prvakinj kvalifikacije