vestnik

Bauerja naj bi nasledil Rajbar

Vestnik, 19. 9. 2021
Nataša Juhnov
Marjan Rajbar naj bi postal nov trenerk pomurskih nogometašinj.
Šport

Nogometašinje Ženskega nogometnega kluba (ŽNK) Nona Pomurje Beltinci naj bi dobile novega trenerja. Prvič naj bi se v ženski ligi preizkusil izkušeni trener Marjan Rajbar.

V prvi ženski slovenski nogometni ligi je trenutno reprezentančni premor, kot kaže, pa je pestro v klubski pisarni ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Spomnimo, da je trener Sandi Bauer podal odstopno izjavo konec avgusta, ko so Pomurke izpadle v prvem krogu Pokala Slovenije proti Olimpiji. Po tistem novice o odstopu trenerja ni bilo, prav tako kot še ni uradne potrditve o tem, da je Marjan Rajbar sedel na klop pomurskih nogometašinj. Poročajo pa o tem nekateri mediji, med njimi portal Ženska liga.

Če ne prej, bo vse jasno prihodnji petek, ko bo ŽNK Nona Pomurje Beltinci odigral preloženo tekmo 4. kroga 1. SŽNL proti Krimu. Ta je bila preložena zaradi okužb s covidom-19 v gostujoči ekipi. Dodajmo še, da je Rajbar v preteklosti deloval v številnih pomurskih nogometnih ekipah, od Odranec do Čarde, bil pa je tudi vodja nogometne šole pri Muri.

žnk-nona-pomurje beltinci marjan-rajbar menjava-trenerja