vestnik

Beltinčani klonili proti Kalsdorfu, Erik Németh odločil srečanje z Ilirijo

Vestnik.si, 20. 2. 2022
Facebook ND Beltinci
Beltinski nogometaši so izgubili že tretjo pripravljalno tekmo zapored.
Šport

V svoji sedmi pripravljalni tekmi so Beltinci Klima Tratnjek na igrišču v Ižakovcih izgubili s SC Kalsdorfom, ki nastopa v tretji avstrijski ligi, z 0 : 2 (0 : 1). V svoji osmi pripravljalni tekmi je Nafta 1903 v športnem parku Lendava premagala ljubljansko Ilirijo z 1 : 0 z zadetkom Erika Németha v 20. minuti.

Sport Club Kalsdorf je povedel že v 12. minuti po prostem strelu z desne strani in natančnem strelu z glavo. Drugi gol so gostje dosegli v 75. minuti kljub temu, da so Beltinčani takrat prevladovali v posesti žoge. V 44. minuti je Luka Pihler iz prostega strela zadel vratnico, v 60. minuti pa bi sodnik morda lahko dosodil enajstmetrovko za "žute", ko so Avstrijci v svojem kazenskem prostoru podrli Gala Grobelnika. 

Beltinci Klima Tratnjek: Irgolič, Zorman (Hartman, 46), Bagola, Žaler, Sočič, Štravs (Marič, 46), Maučec, Cener (Emruli, 61), Pihler, Džumhur (Hari, 74), Grobelnik. Trener: Damjan Gajser. 

V soboto, 26. februarja, bodo v naslednji pripravljalni tekmi Beltinčani gostili NK Kety Emmi Bistrica iz Slovenske Bistrice. 

naftaeriknemeth
Facebook NK Nafta 1903
Nafta 1903 - ND Ilirija 1911 1 : 0.

V svoji osmi pripravljalni tekmi je Nafta 1903 v športnem parku Lendava premagala ljubljansko Ilirijo z 1 : 0 z zadetkom Erika Németha v 20. minuti. 

Erik Németh se je najbolje znašel v kazenskem prostoru, ko je po kotu z desne strani in podaji Daniela Németha z glavo iz bližine pospravil žogo v mrežo. 

Nafta 1903: Galoši, Bolla, Živko, Zana, Szabo, E. Németh, D. Németh, Drk, Haljeta, Vinko kap., Stare. Trener: Gabor Boer. 

Nafta bo že v soboto, 26. februarja, ob 14.30 v Dobu odigrala zaostalo tekmo 17. kroga 2. SNL z Roltkom, ki je lani novembra odpadla zaradi zasneženega igrišča.  

pripravljalna-tekma beltinci-klima-tratnjek kalsdorf Ižakovci