vestnik

Beltinčani tokrat s prepričljivim porazom

Vestnik.si, 6. 2. 2022
Aleš Cipot
Beltinci : Rudar Velenje
Šport

V svoji peti pripravljalni tekmi so Beltinci Klima Tratnjek doživeli prvi poraz v tem letu. V Velenju je bil Rudar prepričljivo boljši s 3 : 0, enako kot že novembra v Beltincih v prvenstvu.

Prva postava Beltinčanov na igrišču z umetno travo na stadionu Ob jezeru je bila tokrat naslednja: Šaruga, Rantaša, Zeljković, Žaler, Sočič, Raduha kap., Maučec, Rodrigues, Pihler, Cener, Lubaki. V drugem polčasu so namesto Rantaše, Sočiča, Rodriguesa, Cenerja in Lubakija vstopili Zorman, Debelak, Hartman, Hari in Emruli. Trener: Damjan Gajser. 

nafta, beltinci
Aleš Cipot
Nafta : Beltinci - v soboto, 12. februarja, ob 13. uri.

Rudar je povedel že v 5. minuti, ko je podajo na levi strani kazenskega prostora sprejel Nace Koprivnik in zadel za 1 : 0. To je bil tudi izid prvega polčasa, v drugem pa so domači spet hitro dosegli gol,  ko so po podaji z desne strani zadeli iz neposredne bližine - 2 : 0. 

Končni izid je bil postavljen v 81. minuti po hitrem protinapadu gostiteljev - 3 : 0. Beltinčani so imeli na dvoboju pet ali šest priložnosti, vendar niso bili natančni. 

Naslednja pripravljalna tekma "žutih" bo še kako zanimiva. V soboto, 12. februarja, ob 13. uri se bodo namreč v Lendavi v prekmurskem derbiju pomerili z Nafto. 

pripravljalna-tekma rudar-velenje beltinci-klima-tratnjek 3-:-0