vestnik

Beltinci remizirali z Mariborom

Vestnik.si, 26. 1. 2020
Aleš Cipot
Beltinci na pripravah.
Šport

Nogometaši Beltinec so v svoji drugi pripravljalni tekmi pripravili majhno presenečenje in v Ljudskem vrtu remizirali s favoriziranim Mariborom 0 : 0. Nafta je v Hevizu zmagala s 3 : 1.

Beltinci so v Mariboru začeli v postavi: Zver, Branilović, Kuzma, Hočevar, Zorman, Hartman, Kristl, Mršič, Raduha, Maučec in Mörec. Na klopi za rezerve pa so bili: Serec, Pihler, Mauko, Asentić, Žalik, Balažic, Apatič, Sočič, Bursač.

Za Maribor so od prve minute igrali Pirić, Milec, Koblar, Mitrović, Kolmanič, Dervišević, Maher, Požeg Vancaš, Kronaveter, Mešanović in Zahović, v drugem pa je trener Darko Milanič zaupal priložnost enajsterici v postavi Cotman, Mutavčić, Rajčević, Uskoković, Klinar (od 70. Bobarić), Vrhovec, Cretu, Felipe Santos, Bajde, Tavares in Vipotnik. Beltinčani so imeli v tekmi tudi nekoliko sreče, saj sta tako Jasmin Mešanović kot Marcos Tavares zatresla okvir vrat.

trening, nafta, nafta-1903
Aleš Cipot
Nafta 1903 se je zadovoljna vrnila iz Madžarske.

Lažje delo je imela na gostovanju na Madžarskem lendavska Nafta, ki je premagala tretjeligaša Heviz s 3 : 1, ob polčasu je vodila 2 : 1. Vse tri zadetke za Lendavčane je dosegel Jaka Bizjak, in sicer v 28. minuti iz enajstmetrovke ter v 44. in 48. minuti. Nafta je začela v postavi: Galoši, Bolla, Leuštek, Malešević, R. Pirtovšek, Paku, Drk, Vegh, Vinko, Rebernik in Bizjak. Na klopi za rezerve pa so bili: Raduha, Živko, Zagorec, Šeruga, Novinič, T. Pirtovšek, Pozsgai, Pavšič, Molnar, Šupljika in Fekete.     

nogomet pripravljalne-tekme beltinci nafta-1903 maribor
Kaj zdaj berejo drugi