vestnik

Beltinci so se s Fužinarjem razšli z remijem

Vestnik.si, 29. 1. 2022
ND Beltinci Facebook
Beltinci Klima Tratnjek - Fužinar Vzajemci 3 : 3.
Šport

Nogometaši Beltinec Klime Tratnjek so v svoji tretji pripravljalni tekmi na igrišču z umetno travo v Beltincih gostili ravenski Fužinar in se razšli z neodločenim izidom.

Beltinčani so v prvem polčasu nastopili v postavi: Zver, Rantaša, Zeljković, Žaler, Sočič, Raduha kap., Maučec, Marič, Pihler, Cener, Grobelnik. V nadaljevanju so nastopili še: Šaruga, Hartman, Vinokorov, Debelak, Kranjec in Mörec. Trener: Damjan Gajser. 

Fužinar je bolje začel tekmo in si že v 5. minuti priboril enajstmetrovko, ki pa jo je domači vratar Domen Zver ubranil. A gostje niso odnehali in so povedli v 10. minuti, ko je iz neposredne bližine zadel Mateo Verunica - 0 : 1. 

V 24. minuti je bilo že 0 : 2. Tokrat je enajstmetrovko uspešno izvedel Anže Turičnik. 

Sedem minut kasneje so udarili tudi Beltinčani, ko je bil iz prostega strela z roba kazenskega prostora natančen Luka Pihler - 1 : 2. 

A ni trajalo niti tri minute, ko so Korošci že spet povedli za dva zadetka. Po zmedi v kazenskem prostoru domačih je bil najspretnejši Andraž Paradiž - 1 : 3. 

pripravljalna-tekma, beltinci-klima-tratnjek, fužinar, 3-:-3
NK Fužinar Facebook
Beltinci Klima Tratnjek - Fužinar Vzajemci 3 : 3.

Gostitelji so spet hitro vrnili udarec. Gal Grobelnik je v 39. minuti odlično izigral vratarja gostov in zadel iz bližine - 2 : 3. 

V 41. minuti so gostje skorajda znova povišali vodstvo, saj so zadeli vratnico.

V drugem polčasu je padel samo en zadetek, pa še ta v sodnikovem dodatku. Tokrat so si enajstmetrovko priborili Beltinčani, natančen izvajalec za končni izid pa je bil Grobelnik - 3 : 3. 

pripravljalna-tekma, beltinci-klima-tratnjek, fužinar, 3-:-3
NK Fužinar Facebook
Beltinci Klima Tratnjek - Fužinar Vzajemci 3 : 3.

V sredo, 2. februarja, bodo "žuti" gostili USV St. Anna am Aigen, ki igra v nižji avstrijski ligi. 

pripravljalna-tekma beltinci-klima-tratnjek fužinar-ravne 3-:-3
Kaj zdaj berejo drugi