vestnik

Beltinci visoko čez Dobrovce

Vestnik, 4. 2. 2020
Boštjan Rous/FB ND Beltinci
Prva zmaga v pripravah za Beltince.
Šport

Nogometaši Beltinec so na zadnji pripravljalni tekmi, ki so jo odigrali v Fazaneriji, z 9 : 0 (4 : 0) ugnali Dobrovce.

Beltinci so tokrat, za razliko od preteklih pripravljalnih srečanj, ko so se pomerili s prvoligaškima ekipama, igrali proti Dobrovcam, ekipi iz četrte slovenske lige. Njihovo mrežo zatresli kar devetkrat, strelci pa so bili dvakrat Mauko, Sočič, Asentić, Pihler, Mörec in Kalamar, enkrat pa so gostje dali avtogol. 

beltinci-dobrovce, priprave
Boštjan Rous/FB ND Beltinci
Prva zmaga v pripravah za Beltince.

Srečanje so žuti začeli v postavi Serec, Branilović, Hočevar, Kuzma, Hartman, Kristl, Maučec, Sočič, Zorman, Asentić in Žalik, v nadaljevanju pa so v igro vstopili še Zver, Kalamar, Balažic, Pihler, Mörec, Raduha in Mauko. Beltinčani so bili boljši skozi celotno tekmo, mrežo pa so preko Žalika načeli v 13. minuti. Do konca prvega polčasa se je mreža zatresla še trikrat, v 22. je so gostje dali avtogol, v 39. je zadel Sočič, tik pred koncem pa še Asentić. Po menjavah med polčasom so zadeli še dvakrat Mauko, Pihler, Kalamar in Mörec. 

Naj spomnimo, da je to njihova tretja pripravljalna tekma. Na prvi so s 3 : 0 izgubili z Muro, na drugi pa so se brez zadetkov razšli z Mariborom. Naslednja tekma Beltinčane čaka v nedeljo, ko ji bo nasproti stal Rudar. 

nd-beltinci priprave dobrovce
Kaj zdaj berejo drugi