vestnik

Bo Nafta ugnala Radomlje in poskrbela za prekmurski finale?

Vestnik, 10. 6. 2020
FB Nafta 1903
Nogometaši pred odhodom na Brdo.
Šport

Danes ob 17.30 je na vrsti drugi polfinalni obračun Pokala Slovenije med Nafto 1903 in Kalcerjem iz Radomelj. Lendavčani imajo svojo računico in upajo na zmago.

V lendavskem drugoligašu nestrpno pričakujejo tekmo, za katero napovedujejo, da bo izenačena. "Da gre za dvoboj dveh izenačenih ekip, dokazuje tudi dejstvo, da sta ekipi sosedi tudi na prvenstveni lestvici, kjer je ekipa Kalcer Radomlje končala prekinjeno prvenstvo mesto višje od Nafte. Ekipi se dobro poznata, velikih skrivnosti za trenerja obeh ekip ni," sporočajo iz kluba in dodajajo, da bo o zmagovalcu odločala dnevna forma, večja želja in morda tudi kanček sreče. Trener Dejan Dončić meni, da šteje samo zmaga: Za naše fante dileme ni, šteje samo zmaga, trdijo vsi v en glas in v njihovih očeh je videti odločnost in maksimalno predanost temu cilju." Dončić ima na razpolago vse razpoložljive igralce. 

"Kljub temu, da na stadionu NZS na Brdu pri Kranju ne bo gledalcev, verjamemo v moč energije. Združimo torej svojo energijo pred TV sprejemniki in pomagajmo našim fantom do velikega uspeha," še pozivajo. 

nk-nafta kalcer-radomlje pokal-slovenije