vestnik

Robert Vukan bo sodil derbi med Barcelono in Bayernom

Vestnik, 12. 8. 2020
Henry Romero/Reuters
Robert Vukan (prvi z leve) bo sestavljal sodniško trojko, ki bo sodila petkovo četrtfinalno tekmo lige prvakov med Barcelono in Bayernom, ki bo potekala v Lizboni.
Šport

Robert Vukan bo sestavljal sodniško trojko, ki bo sodila petkovo četrtfinalno tekmo lige prvakov med Barcelono in Bayernom, ki bo potekala v Lizboni.

Skupaj z Juretom Praprotnikom bo pomočnik glavnemu sodniku na tekmi, Slovencu Damirju Skomini, še preden pa se je sodniška trojka odpravila v Lizbono, so v skladu s protokolom evropske nogometne zveze že opravili testiranje na koronavirus. Eno testiranje jih čaka še pred tekmo v Lizboni, še lahko preberemo na spletni strani Nogometne zveze Slovenije. 

Spomnimo, da je Robert Vukan iz Gornje Radgone že večkrat sestavljal sodniško ekipo, ki je sodila na nogometnih tekmah evropskega oziroma svetovnega ranga. Med drugim je bil lani član sodniške ekipe, ki je delila pravico na finalni tekmi lige prvakov med Tottenhamom in Liverpoolom v Madridu, svojo vlogo pa je kot prvi pomurski nogometni sodnik opravljal tudi na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji. 

ad54c4814079b179c2692ee88722a218
Nataša Juhnov
Robert Vukan bo sestavljal sodniško trojko, ki bo sodila eno izmed četrtfinalnih tekem lige prvakov.

robert-vukan liga-prvakov sodniška-trojka
Kaj zdaj berejo drugi