vestnik

(Conte pred tekmo z Muro) "To tekmovanje je za nas zelo pomembno in ga vzamemo zelo resno"

Vestnik, 24. 11. 2021
Profimedia
Antonio Conte
Šport

V Londonu sta pred jutrišnjo tekmo 5. kroga konferenčne lige med Muro in Tottenhamom pred novinarje stopila trener Londončanov Antonio Conte in igralec Ryan Sessegnon. Novinarji in sogovorniki nasprotniku niso posvetili veliko pozornosti.

Beseda na novinarski konferenci, ki smo jo lahko spremljali v spletni različici, je bolj kot ne tekla o posameznih igralcih londonske ekipe in o tem, koliko lovorik je sedanji trener Tottenhama v svoji trenerski karieri že osvojil. Muri, ki se je z Londončani v konferenčni ligi že pomerila v 2. krogu in izgubila s 5 : 1, veliko pozornosti niso namenili, Conte je le izpostavil, da bo v Maribor pripeljal vse razpoložljive igralce, ki morajo biti pripravljeni igrati proti črno-belim. Dodal je še, da bo moral opraviti več rotacij na igrišču, saj želi vse igralce spoznati skozi igro. "To tekmovanje je za nas zelo pomembno, vzamemo ga zelo resno, saj bi radi prišli v izločilne boje. Res smo fokusirani na to tekmo," je še povedal. 

mura, tottenham
Aleš Cipot
Tottenham : Mura

Za jutrišnji obračun je znana tudi sodniška četverica, ki tokrat prihaja iz Portugalske. Glavni sodnik bo Antonio Emanuel Carvalho Nobre, pomočnika bosta Pedro Ribeiro in Nelson Filipe Vila Pereira, četrti sodnik pa bo Fabio Oliveira Melo.

konferenčna-liga tottenham nš-mura