vestnik

Dobili bomo potnike v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Kdo je že napredoval?

Vestnik.si, 19. 10. 2022
Niko Časar
Gančani bodo na domačem igrišču izzvali soboško Muro, ki se je tekmovanju priključila prav v drugem krogu.
Šport

Danes je na sporedu večina tekem 2. kroga Pokala Pivovarne Union.

V okviru Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota bodo odigrane naslednje tekme: Radenska Slatina - Rakičan, Cven - Veržej, Čarda Martjanci - Serdica Kleparstvo Šinko, Aluvar Gančani in Mura. Vse tekme se bodo pričele ob 15. uri. Jutri ob enaki uri bosta igrala še Avto Rajh Ljutomer in Beltinci Klima Tratnjek. Ta tekma bo potekala pred kamerami Nogometne zveze Slovenije. 



V Medobčinski nogometni zvezi Lendava bi morale biti v 2. krogu odigrane tri tekme. Ob 15.30 bo srečanje med Malibu Panonijo GA-KA in Hotizo, ob 18. uri bo sledila še tekma med Polano in Nafto 1903. Tekma med Turniščem in Odranci pa je bila odpovedana in Odranci so napredovali brez boja. 

Nekaj tekem je bilo odigranih že včeraj. Celje je s 5 : 0 premagalo Dravinjo, Rogaška je bila s 4 : 2 boljša od Šampiona, Triglav Kranj je s 4 : 2 ugnal Eksist Žiri, Britof pa s 3 : 2 Visoko. V naslednji krog so se z zmago nad Ilirijo uvrstile Domžale, bilo je 3 : 1, prav tako Maribor, ki je bil z 9 : 0 boljši od Marles hiš, Primorje je s 3 : 1 premagalo TKK Tolmin, Aluminij pa z 11 : 0 Bukovce. 

pokal-pivovarna-union nogomet