vestnik

Fotivec v namiznem tenisu, Glazer v badmintonu

Tomo Köleš, 25. 12. 2018
Miha Šoštarič
Šport

Športna zveza Ljutomer tudi v letošnjih prazničnih dneh organizira številne turnirje v različnih športnih disciplinah, dogajanje pa so poimenovali 7 novoletnih turnirjev.

Pričeli so z novoletno turnejo v namiznem tenisu. V Zadružnem domu na Cvenu se je pomerilo 20 igralcev. Zmagal je Damir Fotivec (NTK Spin Mala Nedelja), drugi je bil Kristijan Marinič (TVD Partizan Ljutomer), tretje mesto pa sta si delili Eva Horvat in Anamarija Horvat (obe NTK Sobota). Drugi turnir bo v sredo v Ljutomeru, novoletno turnejo pa bodo zaključili prihodnjo sredo, 2. januarja, v Mali Nedelji.




Na 5. novoletnem turnirju v badmintonu pa so se v Ljutomeru merili igralci iz Slovenije in Hrvaške. V članski konkurenci je nastopilo 16 tekmovalcev. Slavil je Dejan Glazer (BK Celje), drugo mesto je pripadlo Gregorju Kovačecu (BK Limona Maribor), tretji pa je bil Damir Tretinjak (ŠD Pristava). V konkurenci osmih tekmovalcev, starih do 15 let, je slavila Larisa Korošec Krempl pred Leo Vajs in Zalo Potočnik (vse BK Ljutomer). V dvojicah med člani sta zmagala Saša Pahor in Sašo Kranjc (oba BK Lendava), drugo mesto sta zasedla Darko Vargazon (BK Ljutomer) in Nikola Šoštarič (BK Medžimurje), tretja pa sta bila Aleš Potočnik in Arabela Alt (oba BK Ljutomer). V igri dvojic v kategoriji do 15 let sta slavili Larisa Korošec Krempl in Lea Vajs (obe BK Ljutomer), drugo mesto sta zasedli Zala Potočnik (BK Ljutomer) in Ema Horvat (BK Ljutomer), tretje mesto pa Gabrijela Sitar (BK Ljutomer) in Lara Weis (Križevci).

fd72f711a3baa5df5cf41c413b47365c
Miha Šoštarič
Na 5. novoletnem turnirju v badmintonu je v Ljutomeru nastopilo 20 tekmovalcev.

Miha Šoštarič
Božično-novoletni turnirji v Ljutomeru, badminton, odbojka, namizni tenis ...
novoletni turnirji ljutomer badminton namizni tenis 2018
Kaj zdaj berejo drugi