vestnik

(FOTO) 2. SNL: Beltinčani doma v končnici do točke

Vestnik.si, 13. 3. 2023
Niko Časar
Beltinci : Primorje
Šport

Beltinski nogometaši so v 20. krogu v dvoboju ekip sredine druge lige odigrali neodločeno 1 : 1 z ajdovskim Primorjem in se povzpeli na peto mesto (29 točk). Za točko je zadel Žan Žaler v 82. minuti.

Beltinci Klima Tratnjek – Primorje eMundia 1 : 1 (0 : 0)

Športni park Beltinci, 450 gledalcev, sodnik Uroš Radžević (Maribor). Strelca: 0 : 1 Zavnik (54), 1 : 1 Žaler (82). Rumeni karton: Sočič, Grobelnik; Paljk, Jimenez, Demirović, Sagitov. 

Beltinci Klima Tratnjek: Zver kap., Ptiček, Zorman, Nerguti, Pihler (Rantaša, 46), Grobelnik (Kralj, 69), Ščernjavič (Kosi, 46), Sočič, Kaučič (Mörec, 80), Žaler, Čakš (Emruli, 69). Trener: Luka Ivanič.

Primorje eMundia: Macan, Dobnikar, Proleta, Jimenez, Bončina (Nunić, 86), Zavnik kap., Principe, Paljk (Fogec, 69), Čandić (Demirović, 46), Jermol, Herve (Sagitov, 46). Trener: Milan Andželković.

beltinci, 2
Niko Časar
Beltinci : Primorje

beltinci, primorje, 2
Niko Časar
Beltinci : Primorje

Gostitelje je še drugo tekmo zapored vodil Luka Ivanič, pomočnik Damjana Gajserja, slednji je moral odslužiti še drugo tekmo prepovedi zaradi kazni. V prvem polčasu so številni gledalci videli zanimivo predstavo, ekipi pa sta si priigrali številne priložnosti, a sta mreži mirovali. Pihler, Zorman in Nerguti so bili v priložnosti za dosego zadetka pri domačih, Herve, Proleta in Čandić pa pri gostih.

beltinci, primorje, 2
Niko Časar
Beltinci : Primorje

Pred nadaljevanjem sta trenerja osvežila ekipi s po dvema menjavama. Pri gostiteljih sta v igro vstopila Kosi in Rantaša, pri gostih pa Demirovič in Sagitov. Boljše so v drugi polčas vstopili Ajdovci, ki so v 54. minuti povedli. Zavnik je streljal z leve strani in matiral Zvera. Domači so po prejetem zadetku krenili po izenačenje. V igro so vstopili še Kralj, Emruli in Mörec, pritisk na vrata Primorcev pa se je obrestoval v 82. minuti, ko je po podaji iz kota zadel Žan Žaler, ki je na 42. tekmi v beltinskem dresu v drugi ligi dosegel sploh svoj prvi zadetek.

beltinci, primorje, 2
Niko Časar
Beltinci : Primorje

2.-snl beltinci-klima-tratnjek primorje
Kaj zdaj berejo drugi