vestnik

(FOTO) 3. SNL: Ljutomerčani tesno premagali Videmčane

Vestnik.si, 26. 3. 2023
Niko Časar
Tekma 3.SNL vzhod : Ljutomer- Bosch Bračič Videm
Šport

Z dvoboji 17. kroga se je nadaljevalo prvenstvo v 3. slovenski nogometni ligi vzhod. Ljutomerčani so po 23. oktobru, ko so z 2 : 1 premagali Podvince, tokrat znova dosegli zmago.

Avto Rajh Ljutomer – Bosch Bračič Videm 3 : 2 (1 : 0)

Stadion ŠRC Ljutomer, 200 gledalcev, sodnik: Uroš Rađević (Maribor).

Strelci: 1 : 0 Ketiš (41), 1 : 1 Kurež (48), 2 : 1 Skuhala (69), 2 : 2 Kurež (71), 3 : 2 Ketiš (84).

Rumeni kartoni: G. Semenič, Fras, L. Nemec, Šalamun; Kelc, Šegula, Ž. Vidovič. Rdeči karton: Kurež (90). 

Avto Rajh Ljutomer: Lörinc, T. Nemec (Pustinek, 89), Šalamun, Skuhala (Panič, 72), G. Semenič (Munda, 46), L. Nemec, Ketiš, Bertalanič kap. (Rudolf, 83), T. Semenič, Fras (Kavčič, 72), Madon. Trener: Marko Fajdiga.

Bosch Bračič Videm: Klasinc, A. Plajnšek (D. Vidovič, 72), Zdovc, Šegula (Šeliga, 85), Rogina, Kurež, Krajnc kap., p. Vidovič, Ž. Vidovič, Kelc, Ž. Plajnšek (Špurej, 89). Trener: Gorazd Černila.

3
Niko Časar
Tekma 3.SNL vzhod : Ljutomer- Bosch Bračič Videm

Po slabem začetku drugega dela sezone, ko je ljutomerska vrsta utrpela dva poraza, so tokrat varovanci Marka Fajdige prišli do pomembne zmage v boju za sredino razpredelnice. V domači zasedbi je bil tokrat razpoložen Tilen Ketiš, ki je zadel prvič pred koncem prvega polčasa, nato pa zabil še zmagoviti zadetek nekaj minut pred koncem dvoboja. Prav tako je dva gola za goste dosegel Robert Kurež, ki je s 14 zadetki prvi strelec lige. A je bil prav Kurež tragična oseba svoje ekipe, saj je v 90. minuti, ko so gostje iskali priložnost za izenačenje, nespametno dobil rdeči karton in ekipo pustil na cedilu. Po povratku v Ljutomer se je med strelce vpisal tudi Mario Skuhala, ki je v preteklih sezonah, ko je zapustil prleško prestolnico, nosil dres Črenšovcev.

3
Niko Časar
Tekma 3.SNL vzhod : Ljutomer- Bosch Bračič Videm

Avto Rajh Ljutomer ima zdaj na enajstem mestu 23 točk in za tokratnim nasprotnikom, ki je na tretjem mestu, zaostaja vsega pet točk. Naslednjo nedeljo ljutomersko moštvo gostuje v Šmartnem ob Paki.

3
Niko Časar
Tekma 3.SNL vzhod : Ljutomer- Bosch Bračič Videm

3.-snl-vzhod avto-rajh-ljutomer bosch-bračič-videm