vestnik

(FOTO) A.R.O. Trnje za letošnje dosežke prejel štiri pokale

I.B., 3. 12. 2019
Foto Gyurica
Zaključna prireditev državnega prvenstva Off Road.
Šport

Društvo ljubiteljev terenskih vozil A.R.O. Trnje je pod pokroviteljstvom Off Road zveze Slovenije v Odrancih pripravilo zaključno prireditev sezone 2019, na kateri so podelili priznanja najboljšim tekmovalcem v državnem prvenstvu v Off Roadu.

Dogodka se je udeležilo okrog sto ljudi iz Slovenije, pa tudi iz sosednje Hrvaške. Predsednik društva iz Trnja Jože Sarjaš nam je povedal, da je za njimi odlična sezona, celo najboljša v 23-letni zgodovini delovanja in v 15 letih udeležbe na tekmovanjih. »Konkurenca je močna, vendar se tudi mi trudimo po svojih močeh in dosegamo uspehe,« pravi Sarjaš in izpostavi, da so za uspešne dosežke letos prejeli štiri pokale.

a.r.o
Foto Gyurica
Zaključna prireditev državnega prvenstva Off Road.

V spretnostni oziroma hitrostni kategoriji B je njihov član Dino Sarjaš v skupnem seštevku osvojil 1. mesto in tako postal državni prvak, v spretnostni kategoriji A je bil Vedran Ščulac drugi, prehitel ga je le Primož Bevk iz Extreme teama. V klubskem tekmovanju je A.R.O. Trnje doseglo tretje mesto tako v Hard krožnih preizkušnjah kot v spretnostni kategoriji. V prvi so pred njimi končali ORC White Tiger in Extreme team, v drugi pa STC Panther Kamnik in prav tako Extreme team.  

Rezultati v državnem prvenstvu (vozniki): 

Spretnostna kategorija A: Primož Bevk (Extreme Team), Vedran Ščulac (A.R.O.), Matej Podgornik (Extreme Team)

Spretnostna kategorija B: Dino Sarjaš (A.R.O.), Kristjan Kaker (STC Panther Kamnik), Klemen Osolnik (STC Panther Kamnik)

Spretnostna kategorija C: Simon Pregelj (ORC White Tiger), Matevž Kumer (STC Panther Kamnik), Ivo Gregorič (Extreme Team)

Kategorija Hard vozniki: Erik Žorž (ORC White Tiger), Gregor Radkovič (ORC White Tiger), Primož Arčon (Extreme Team)

Kategorija Hard sovozniki: Boštjan Plevanč (ORC White Tiger), Črt Gorjan (Extreme Team), Anej Blažič (Extreme Team)

Rezultati v državnem prvenstvu (klubi): 

Spretnostna kategorija: STC Panther Kamnik, Extreme Team, A.R.O. 

Hard kategorija: ORC White Tiger, Extreme Team, A.R.O.

Absolutno najboljši klub: Extreme Team

Posebna nagrada - ženska posadka: voznica: Tanja Žerjan, sovoznica: Ajda Šenica