vestnik

(FOTO) Pucončanke zanesljivo ugnale Krko

Vestnik.si, 29. 11. 2021
Jure Zauneker
NTK Kema Puconci in NTK Krka.
Šport

V 7. krogu prve slovenske namiznoteniške lige za članice so igralke Keme v Zeleni dvorani Puconci zanesljivo odpravile novomeško Krko s 5 : 0.

Za Kemo je dve zmagi dosegla štirinajstletna Ema Crnkovič, po eno zmago pa so prispevale Blažka Harkai, Živa Dogar in Ana Kovačec. Pucončanke so se tako povzpele na drugo mesto na lestvici. Imajo štiri zmage in dva poraza ter 8 točk. Vodi Kajuh Slovan z 12 točkami in šestimi zmagami. 

puconci, namizni-tenis-ženske, ntk-kema-puconci, ntk-krka
Jure Zauneker
NTK Kema Puconci in NTK Krka.

V 7. krogu prve slovenske namiznoteniške lige za člane bi morala biti v Puconcih odigrana tudi tekma med Kemo in Športnim društvom SU iz Novega mesta, a je bila preložena zaradi okužbe v puconski ekipi. Interdiskont z Raven na Koroškem  je s 5 : 2 ugnal Maribor, za katerega tudi tokrat ni zaigral Prekmurec Tomaž Roudi. Za koroško ekipo pa je tri zmage znova prispeval Pucončan Mitja Horvat. Na lestvici vodi ravno Interdiskont s sedmimi zmagami in 14 točkami, druga je Kema s šestimi zmagami in 12 točkami, tretje pa ŠD SU s petimi zmagami in enim porazom ter 10 točkami. Seveda imata Kema in ŠD SU odigrano tekmo manj od Ravenčanov. 

namizni-tenis ntk-kema-puconci krka ženske