vestnik

(FUTSAL) Prleki naskakujejo drugo zmago

M.Š., 16. 9. 2022
Arhiv KMN Meteorplast
Prleki se pripravljajo na 2. krog.
Šport

V dvorani ŠIC Ljutomer bo nocoj s pričetkom ob 20.30 uri odigrana tekma 2. kroga 1. SFL med Meteorplastom ŠIC barom in Dobrepoljem.

Igralci Meteorplast ŠIC bara iz Ljutomera so z zmago vstopili v novo sezono 1. slovenske futsal lige. V uvodnem krogu novega prvenstva so v Zagorju ob Savi s 5 : 3 (4 : 3) premagali Mlinše. Nocoj bodo v najkakovostnejšem slovenskem futsal tekmovanju na sporedu dvoboji 2. kroga. V Ljutomer prihaja Dobrepolje, ki je v 1. krogu presenetljivo iztržilo točko (2 : 2) v Kobaridu pri Oplastu.

meteorplast-šic-bar, futsal
Arhiv KMN Meteorplast
Prleki se pripravljajo na 2. krog.

Trener ljutomerske ekipe Robert Grdović nocoj ne bo mogel računati na Thomasa Pihlerja, ki je poškodovan, in Klemna Anžela, ki je službeno odsoten. Prav tako bo šele pred tekmo znano, če bodo lahko pomagali Kristian Škerget, Adrijan Trstenjak, Niko Kosec in Toni Kovše, ki imajo težave s poškodbami in boleznijo. »Dobrepolje pride k nam z veliko točko iz Kobarida. Pričakujemo težko tekmo, a mislim, da nas je dovolj in da smo dovolj kvalitetni, da ostanejo tri točke doma,« je pred dvobojem optimističen vratar ljutomerske ekipe Tjaž Lovrenčič, ki je prepričan, da bodo gledalci napolnili tribuno v dvorani ŠIC Ljutomer in s svojim navijanjem pomagali domačim do uspeha. Tekma se bo pričela ob 20.30 uri.

meteorplast-šic-bar, futsal
Arhiv KMN Meteorplast
Prleki se pripravljajo na 2. krog.

futsal kmn-meteorplast-šic-bar dobrepolje