vestnik

Gabor bo Pomurke vodil še eno sezono

Vestnik.si, 9. 6. 2022
Arhiv kluba
Tehnični direktor kluba Dejan Škerlak, trener Zlatko Gabor in poslovni direktor Smiljan Fekonja se veselijo nadaljnjega sodelovanja.
Šport

Ženski nogometni klub (ŽNK) Nona Pomurje Beltinci je podaljšal pogodbo s trenerjem Zlatkom Gaborjem, ki je ekipo vodil že v zaključku sezone 2021/2022.

Vodstvo je z Gaborjem pogodbo podaljšalo do 31. maja 2023. "V kvalifikacijah za ligo prvakinj in v novi sezoni državnega prvenstva bo ekipo še naprej vodil trener Zlatko Gabor," so sporočili. Strateg je ob podpisu nove pogodbe dejal, da se po osvojenem prvem mestu v prvi ligi in posledično deveti zvezdici za najboljšo ekipo v državi veseli nadaljnjega sodelovanja. Obenem se je zahvalil izvršnemu odboru in podpredsedniku Simonu Jakšiču za zaupanje, da bo še naprej deloval na klopi državnih prvakinj. 

Tehnični direktor ŽNK Nona Pomurje Beltinci Dejan Škerlak pa ocenjuje, da so s podpisom pogodbe v klubu naredili pomemben korak k začrtanim ciljem. "Trenerju želim obilo športnih uspehov. V naslednjih dneh bomo še nadgradili kvaliteto igralskega kadra," je napovedal. 

Žreb kvalifikacij za ligo prvakinj 24. junija v Nyonu. 

žnk-nona-pomurje-beltinci zlatko-gabor pogodba trener