vestnik

Gajser po novem remiju: "Naredili smo preveč tehničnih napak v napadu"

Vestnik.si, 8. 8. 2021
Aleš Cipot
Damjan Gajser.
Šport

V 2. krogu 2. SNL so Beltinčani še enkrat odigrali neodločeno. Na domači zelenici so se z ajdovskim Primorjem razšli z 0 : 0.

Beltinčani so tudi v drugi prvenstveni tekmi nove sezone v 2. slovenski nogometni ligi osvojili točko. Po neodločenem izidu v uvodu v prvenstvo na Ptuju (1 : 1), so se na prvi tekmi na domači zelenici brez zadetkov (0 : 0) razšli z ajdovskim Primorjem.

Trener beltinske ekipe Damjan Gajser je v primerjavi s prvo tekmo proti Dravi tokrat naredil le eno spremembo v prvi enajsterici. Namesto novinca Hrvoja Kudumije je na začetku dvoboja proti Primorcem na igrišče poslal Luko Mariča. Blizu 300 gledalcev je videlo igro med dvema kazenskima prostoroma, oba vratarja pa sta svoje delo odlično opravila in skupaj s soigralci uspela ohraniti mrežo nedotaknjeno. Oba trenerja sta poskušala v drugem polčasu z menjavami osvežiti ekipi in priti do želenega zmagovitega zadetka, a tokrat strelci niso bili razpoloženi. »Žal nismo videli zadetkov, to pa je tisto, kar gledalci pričakujejo. Pozitivno je to, da smo našo mrežo ohranili nedotaknjeno, da smo v fazi obrambe tokrat precej bolje odigrali kot na prejšnji tekmi. To smo trenirali skozi teden in popravili. Smo pa delali preveč tehničnih napak v napadu, saj smo premalo zadrževali žogo, imeli smo tudi precej netočnih podaj in to je vzrok, da si nismo priigrali več priložnosti za zadetek. Imeli smo sicer nekaj priložnosti, predvsem proti koncu tekme, ki jih žal nismo izkoristili. Ne preostane nam drugega kot da delamo naprej, treniramo in potem upamo, da bomo v prihodnje uspešnejši,« je po tekmi dejal domači strateg Gajser.

Beltinci Klima Tratnjek – Primorje 0 : 0

Športni park Beltinci, 300 gledalcev, sodnik: Aleksandar Matković (Ravne na Koroškem), rumeni kartoni: Zeljković, Raduha, Pihler; Štrukelj, Bobarić, Itrak. 

Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Cener, Marič (Pihler, 63), Grobelnik (Hari, 72), Džumhur (Klobasa, 55), Raduha kap., Sočič (Žaler, 77), Maučec, Zeljković, Mörec, Kaučič. Trener: Damjan Gajser.

Primorje: Zagomilšek, Itrak, Jakopović, Šolaja (Bužinel, 74), Kuraj (Zavnik, 61), Džuzdanović kap., Badžim, Dedić, Bobarić, Nagode (Štrukelj, 43), Kodermac. Trener: Borivoje Lučić.

Niko Časar
Beltinčani za zdaj ne izgubljajo, zmagujejo pa tudi ne.
beltinci primorje-ajdovščina 0-:-0 drugi-krog damjan-gajser
Kaj zdaj berejo drugi