vestnik

Hči je pazila na očeta, a je ta vseeno skoraj dobil petardo

ABE, 30. 10. 2019
Jure Zauneker
Nogomet piše zanimive zgodbe.
Šport

Nogomet piše zanimive zgodbe, ena od takih se je zgodila v Veliki Polani.

Deževno sredo bosta zaznamovali povratni četrtfinalni pokalni tekmi Nogometne zveze Slovenije. Lendavska Nafta bo branila vodstvo z 2 : 1 v Velenju, Mura bo v Fazaneriji lovila zadetek zaostanka proti Domžalam. Mnogi bi podpisali, da se oba prekmurska kluba prebijeta v polfinale, še več bi jih gotovo takoj podpisalo, da se Mura in Nafta srečata šele v finalu. Po možnosti na finalni tekmi v Fazaneriji. Seveda je mogoče, da se zgodi ta zanimiva zgodba, saj je nogomet šport, ki piše zares svoje zgodbe.

Ena takih se je v 10. krogu Pomurske nogometne lige zgodila na tekmi v Veliki Polani med Polano in Tromejnikom s Kuzme. Goste je namreč s klopi vodil nekdanji znani nogometaš Bogdan Črnko, nalogo delegata, ki na tekmah skrbi, da vse poteka po pravilih nogometne igre, pa je opravljala Petra Črnko, njegova hči, sicer tudi sama nekdanja nogometašica.

9f7e7e51fe455bb64f2459ed41843657
Aleš Cipot
Bogdan Črnko je pred Tromejnikom vodil nogometaše Grada.

Če se morda pošalimo. Čeprav je hči pazila na očeta, je ta vseeno skoraj dobil petardo. Polana je Tromejnik ugnala s 4 : 1. Za domače so zadeli Žugelj (2), Žalik in Klujber. Goste je sicer v 30. minuti vodstvo popeljal Bokan, a je Polana izenačila že minuto kasneje, srečanje pa odločila v drugem polčasu, ko je v razmaku štirih minut zabila dva zadetka.

nogomet polana tromejnik