vestnik

Hribar odstavljen, trener znova Dejan Fujs

Vestnik.si, 12. 1. 2021
Nataša Juhnov
Na svoj stari položaj trenerja prve ekipe Panvite Pomgrada se vrača Dejan Fujs.
Šport

Osmi zaporedni poraz je bil usoden za trenerja Panvite Pomgrada Saša Hribarja. Zamenjal ga bo stari znanec s soboške klopi.

Po zaostali tekmi 9. kroga Sportklub 1.A DOL za moške v Murski Soboti, kjer so Hoče s 3 : 1 ugnale domačo Panvito Pomgrad, se je uprava Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad razšla z dosedanjim trenerjem prvega moštva Alešem Hribarjem.
37-letni Hribar, ki je bil v vlogi glavnega trenerja članske ekipe OK Panvita Pomgrad, je murskosoboške odbojkarje prevzel avgusta 2019, poslovil pa se je po seriji osmih zaporednih porazov v prvenstvu. Nastalo vrzel bodo v OK Panvita Pomgrad zapolnili iz lastnih vrst, saj je trenutno nerealno najti ustreznega kandidata za Hribarjevega naslednika do konca tekmovalne sezone.

murska-sobota, odbojka, panvita-pomgrad, hoče
Jure Zauneker
Sašo Hribar ni več trener Panvite Pomgrada.

Uprava kluba se Alešu Hribarju zahvaljuje za njegov prispevek in osebni angažma pri vodenju prvega moštva ter mu v nadaljevanju trenerske kariere in življenjske poti želi vse dobro.
Do konca sezone člansko moštvo prevzema trener druge ekipe in vodja mladinske šole Dejan Fujs. Nekdanji reprezentant je v zadnjem obdobju drugo ekipo OK Panvita Pomgrad brez poraza popeljal iz tretje v drugo državno ligo. Plod uspešnega dela z mlajšimi selekcijami v klubu pa je trenutno tudi šest mladih odbojkarjev (Dino Vinkovič, Niko Kovačič, Nik Legen, Urban Rajnar, Vid Suhadolnik, Žan Bedrač), ki so v minulem letu igrali v različnih reprezentančnih selekcijah za slovensko izbrano vrsto.
OK Panvita Pomgrad v Sportklub 1. A DOL v konkurenci osmih moštev pred zadnjo tretjino rednega dela prvenstva, ki se nadaljuje 16. januarja, zaseda sedmo mesto s tremi zmagami in enajstimi porazi.
Naslednjo prvenstveno tekmo v Sportklub 1. A DOL bodo odbojkarji Panvite Pomgrada odigrali v soboto, 16. januarja, ob 19. uri v gosteh pri Mariboru. Nato pa v sredo, 20. januarja, ob 19. uri, v Mursko Soboti prihaja aktualni državni prvak ACH Volley iz Ljubljane, je sporočil Matjaž Durič, predsednik upravnega odbora ŠK Pomurje Deset – OK Panvita Pomgrad.
odbojka panvita-pomgrad sašo-hribar dejan-fujs zamenjava
Kaj zdaj berejo drugi