vestnik

Lendavčani bodo sezono nadaljevali v popolni postavi

Vestnik, 15. 4. 2021
Jure Zauneker
Ubochioma Meschack je z dvanajstimi zadetki trenutno na 2. mestu lestvice strelcev v 2. SNL.
Šport

Nogometaši lendavske Nafte so se po enajstdnevni prekinitvi ponovno vrnili na skupinske treninge, po okrevanju se jim je pridružil tudi Ubochioma Meschack.

Igralci Nafte 1903 so zadnjih enajst dni doma opravljali individualne treninge po navodilih strokovnega vodstva kluba, ta teden pa so pod vodstvo trenerja članskega moštva Dejana Dončiča ponovno začeli s skupinskimi treningi in pripravami na nadaljevanje sezone v 2. slovenski nogometni ligi. Prva tekma nadaljevanja bo odigrana 20. aprila 2021. 

nafta, fužinar
Aleš Cipot
Dejan Dončič

Na treninge so se po okrevanju vrnili tudi Žiga Živko, Mihael Rebernik, Marko Galoši in Daniel Fekete, v tem tednu naj bi se jim pridružil še Mitja Novinič, Ubochioma Meschack pa se je po poškodbi, ki jo je staknil na tekmi z NK Brda, pa se je danes že vrnil na trening. Kot so pojasnili v klubu, je poškodbo zadnje lože že saniral, sedaj pa trenira po posebnem programu strokovnega vodstva, trenerju Dončiču pa bo že na razpolago za tekmo s ptujsko Dravo. 

lendava, nogomet, 14.-kroga-2.-snl-nafta-1903-–-brda
Jure Zauneker
Nogometaši Nafte 1903 bodo v nadaljevanje sezone krenili v popolni postavi.

Lendavska Nafta bo tekmo s ptujsko Dravo, ki bo na sporedu 20. aprila ob 17. uri na mestnem stadionu Ptuj, odigrala v popolni postavi. 

nafta-1903 priprave