vestnik

Liga Ena: Zmaga treh pomurskih klubov

Vestnik.si, 14. 6. 2020
Jure Zauneker
Nogometna tekma
Šport

V vseslovenski ligi malega nogometa na travi so bile odigrane prve četrtfinalne tekme. Od štirih pomurskih predstavnikov so trije dosegli zmage.

Edini poraz je doživel Teksas bar Videm od Sv. Jurija pri Ščavnici, ki je izgubil z 2 : 0 v gosteh pri brežiški ekipi Bubka&Gofar&Pension Les. Kapela Ekosen IR Paneli je v gosteh v Gomilskem z 7 : 4 premagala moštvo ŠD Trnava (za Kapelo so zadeli: Nejc Grandošek 2, Blaž Živko 2, Daniel Frčko, Robert Kurež in Amadej Ribič), Arko Ključarovci (lanski zmagovalec) pa je bil s 3 : 0 prav tako v gosteh boljši od radovljiške ekipe NK Smola (Luka Nemec, Matej Virag, Rok Vori). 

pečarovci, nogomet
Jure Zauneker
Nogometna tekma

Edini pomurski klub, ki je igral doma, je bil KMN Pečarovci, ki je ugnal NK Begne z Gorenjskega (lanskega finalista) s 3 : 1, ob polčasu je bilo 2 : 0. Za Pečarovce so zadeli Jan Bukvič, Damir Fujs in Neven Grah. Edini gol za Begne je dosegel Siniša Miljević. Za KMN Pečarovci so igrali še: Boštjan Bačič, Gregor Godina, Sašo Gomboc, Renato Hajdinjak, Jan Horvat, Zoran Horvat, Luka Kopunovič, Nino Novak in Simon Vogrinčič. 

pečarovci, nogomet
Jure Zauneker
Nogometna tekma

Povratna srečanja bodo v četrtek (Kapela, Arko Ključarovci, Teksas bar Videm) in petek zvečer (Pečarovci). 

liga-ena kmn-pečarovci nk-begne 3-:-1