vestnik

Ljutomerčane okrepil še Marcel Vindiš

Vestnik.si, 11. 1. 2022
Miha Šoštarič
Marcel Vindiš (z žogo) se vrača v Ljutomer.
Šport

V trenažni proces Meteorplasta ŠIC bara se vračajo reprezentanti U19.

Meteorplast ŠIC bar iz Ljutomera, ki nastopa v 1. slovenski futsal ligi, bo okrepljen vstopil v nadaljevanje sezone. Po reprezentančnem vratarju Tjažu Lovrenčiču, ki je prejšnji teden pristopil k prleškemu klubu iz italijanskega kluba Benevento, se iz sosednje Italije v Ljutomer ponovno seli tudi 30-letni Marcel Vindiš. Slednji je v prejšnji sezoni nosil dres Tomaža ŠIC bara, po polletni avanturi v italijanskem klubu Pordenone pa bo ta izkušeni igralec do konca sezone igral za Meteorplast ŠIC bar. Vindiš je v dresih Maribora, Benedikta in Tomaža v prvoligaški futsal konkurenci zbral 38 nastopov in dosegel 23 zadetkov.



V tem tednu bo članska ekipa nadaljevala priprave na obračune, ki sledijo. Prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi se nadaljuje 11. februarja, ko bo v Ljutomeru gostovala ptujska ekipa Hiša daril. Teden dni pred tem bodo Ljutomerčani odigrali prvo četrtfinalno tekmo pokalnega tekmovanja proti Litijanom.

Že konec tedna pa nova prvenstvena tekma čaka selekcijo U19. V nedeljo bo gostovala v Mariboru pri Miklavžu. Po štirih odigranih tekmah na pripravljalnem turnirju v Poreču na Hrvaškem se v ljutomersko ekipo vračajo slovenski reprezentanti U19 Aljaž Goznik, Tilen Rajter, Alen Ruis in Rok Šnofl.

meteorplast-šic-bar futsal marcel vindiš