vestnik

Ljutomerčanke premagale Braslovče

Vestnik.si, 10. 12. 2020
Aleš Cipot
ŽOK Sobota bo gostil vodilni Formis.
Šport

ŽOK Ljutomer je v tekmi 1. B državne lige za odbojkarice doma premagal Braslovče s 3 : 0, tudi Pucončanke pa so tako kot Sobočani izgubile s kranjskim Triglavom.

ŽOK Ljutomer je v tekmi 1. B državne lige za odbojkarice doma premagal Braslovče s 3 : 0 in se oddolžil za poraz v 1. krogu. 

ŽOK Ljutomer : Makoter, Petek (12), Kolmanič Anja, Kutnjak Sara, Stankovič (9), Kolmanič Ana (14), Sakovič (13), Pintarič (10), Rakuša (L), Stavbar (1), Mikl (L). Trener: Bojan Novak.

Braslovče: Bednjanič (5), Šketa Rozman (11), Zbičajnik (2), Kodrum, Šalej, Jelen (L), Posedel (4), Marolt (L), Ošti (1)r, Puckmeister (3), Fužir (6), Medved (2),  Križnik (1). Trener: Zvone Zbičajnik. 

Sodniki: Smiljan Gozdnik, Mojca Tovornik (Maribor).

ljutomer, odbojka, žok-ljutomet, žok-triglav-kranj
Jure Zauneker
ŽOK Ljutomer.

Vidno je bilo, da so tokrat Ljutomerčanke boljše nasprotnice. Pri domačinkah velja za igro pohvaliti vso ekipo, obenem pa tudi odlično vodenje ekipe trenerja Bojana Novaka. "Tekmo smo pričele zelo dobro in tako kot smo se dogovorili. Vmes je sicer bilo nekaj padca zbranosti, ki pa ni vplival na potek igre. Zanesljivo smo igrale v obrambi, v napadu pa je vsaka soigralka, po dobri organizaciji igre naše podajalke, dala svoj delež. Čestitke vsej ekipi," je po tekmi povedala Ana Kolmanič.

Igralke Murexina Keme Puconci pa so v isti ligi izgubile v Kranju s Triglavom s 3 : 1. Izidi nizov: 20 : 25,  25 : 13,  26 : 24,  25 : 22. Ljutomerčanke so trenutno druge z 19 točkami, Pucončanke pa šeste (6). Vodi Formis z 21 točkami. V naslednjem krogu bo Sobota gostila ravno Formis (v soboto ob 16. uri), Ljutomerčanke bodo gostovale v Logatcu (v soboto ob 17. uri), Pucončanke pa bodo gostile Mozirje (v soboto ob 19. uri). 

ljutomer, odbojka, žok-ljutomet, žok-triglav-kranj
Jure Zauneker
ŽOK Ljutomer je slavil s 3 : 0.

odbojka žok-ljutomer kema-puconci
Kaj zdaj berejo drugi