vestnik

Ljutomerske odbojkarice dosegle tretjo zaporedno zmago

Vestnik.si, 29. 11. 2020
Jure Zauneker
Tokrat je v Ljutomeru padlo Mozirje s 3 : 0.
Šport

Odbojkarice ŽOK Ljutomer so v nadaljevanju državnega prvenstva 1. B-lige v domači dvorani ŠIC ugnale Mozirje s 3 : 0 in tako dosegle že tretjo zmago zapored.

Izidi nizov so bili: 25 : 16, 28 : 26 in 25 : 13.

Ljutomerčanke so prevladovale v prvem in tretjem nizu, malce pa so "zaspale" v drugem, a so se še pravočasno zbrale in tudi ta niz v podaljšani igri odločile v svojo korist. Pred Mozirjem so ljutomerske odbojkarice premagale že kranjski Triglav in Weiler Volley iz Zreč ter so trenutno na drugem mestu s 13 točkami. Prvi je Formis s 15 točkami. 
ŽOK Ljutomer: Makoter, Banfi, Kutnjak 6, Petek 8, Stavbar 4, Pintarič 13, Sakovič 15, Stankovič 10, Kolmanič 4, Rakuša, Mikl. Trener: Bojan  Novak.
"Tekma ni šla ves čas ravno po naših načrtih, še posebej v drugem nizu ne, ko smo bile nekako zaspane. Smo pa se v tretjem nizu spet zbrale, bile pozitivne v igri, zaigrale tako, kot znamo, kar se nam je seveda obrestovalo, tako da smo zasluženo zmagale," je po srečanju povedala Veronika Mikl. 
V tem strnjenem prvenstvu, v katerem ekipe igrajo med sabo glede na (ne)okuženost z virusom (veliko tekem je preloženih), bodo Ljutomerčanke naslednjo tekmo igrale že v torek zvečer, ko bodo gostovale pri drugi ekipi Calcita Volleya, ki je na lestvici na tretjem mestu z 12 točkami.
Aleš Cipot
ŽOK Ljutomer je slavil že tretjič zapored.
odbojka žok-ljutomer mozirje