vestnik

Mandić od junaka do tragičnega lika, iz bolnišnice poslal sporočilo navijačem

Vestnik.si, 14. 7. 2020
Instagram/StanišaMandić
Staniša Mandić je kar iz bolnišnice poslal sporočilo vsem navijačem Mure.
Šport

Junak Murine tekme 32. kroga proti kranjskemu Triglavu Staniša Mandić, ki je dosegel prvi zadetek z glavo po odličnem predložku Nina Koutra, pri drugem zadetku pa je asistiral Luki Bobičancu, da je ta dosegel še enega od svojih »evrogolov«, se je na tekmi 33. kroga težje poškodoval.

rudar, mura
Aleš Cipot
Mandića, ki je ravno prihajal v pravo formo, so morali odnesti na nosilih, zdravniški pregled pa je pokazal, da ima kar tri zlomljene kosti v nartu, in čaka ga dolgo okrevanje.

Na včerajšnji tekmi v Velenju (0 : 0) je krilnega napadalca v 20. minuti grobo podrl Sanjin Lelić in za to dobil le rumeni karton. Mandića, ki je ravno prihajal v pravo formo, so morali odnesti na nosilih, zdravniški pregled pa je pokazal, da ima kar tri zlomljene kosti v nartu, in čaka ga dolgo okrevanje. Kar je zares prava škoda, saj bi bil prav gotovo močno orožje na četrtkovem obračunu z Olimpijo, na katerem bo Mura doma skušala mešati štrene Ljubljančanom v njihovem boju za naslov prvaka. 

Staniša Mandić pa očitno zelo diha z Muro, saj je kar iz bolnišnice poslal sporočilo vsem navijačem: »Na žalost sem sinoči dobil udarec na tekmi, pri tem so mi počile tri kosti stopalnice. Poškodbe so sestavni del športa in moram biti pozitiven in močan, ko je težko. Želel bi se zahvaliti vsem, ki ste ob meni, in rad bi vam sporočil, da se bom vrnil še močnejši!«

Aleš Cipot
Staniša Mandić
staniša-mandić mura