vestnik

Maraton treh src bo le v virtualni različici

Vestnik.si, 4. 4. 2021
Nataša Juhnov
Tako je bilo še pred nekaj leti.
Šport

Organizatorji tradicionalnega Maratona treh src v Radencih so sporočili, da zaradi epidemije tudi letos 40. jubilejne prireditve ne bo. Razen virtualne različice.

Izvedbo prvenstva Slovenije v maratonu, ki bi moralo potekati v sklopu Maratona treh src, so prevzeli organizatorji ljubljanskega maratona (25. oktobra 2021), prvenstvo Slovenije v polmaratonu pa bo namesto v Ljubljani potekalo v sklopu novomeškega polmaratona (3. oktobra 2021).

“Žal smo vas, podobno kot v letu 2020, primorani obvestiti, da zaradi nastalih razmer v povezavi z epidemijo COVID-19, ne bo možno izpeljati naše jubilejne prireditve 40. Maraton treh src. Prireditve, kjer bi potekalo tudi državno prvenstvo v maratonu, je v sedanjih razmerah zaradi sprejetih ukrepov nemogoče organizirati, kljub temu, da bi se odvila čez slaba dva meseca, 15. maja. Izvedli bomo sicer virtualno različico, vendar ta ne bo tekmovalnega značaja,” je sporočil Marko Pintarič, generalni sekretar organizacijskega odbora Maratona treh src.

Tomo Köleš
Marko Pintarič, generalni sekretar organizacijskega odbora Maratona treh src: "Izvedli bomo sicer virtualno različico, vendar ta ne bo tekmovalnega značaja."
maraton-treh-src radenci odpoved epidemija