vestnik

Mladinci Panvite Pomgrada državni podprvaki

Vestnik.si, 11. 5. 2022
Gorazd Gider
Panvita Pomgrad je mladinski državni podprvak.
Šport

Na dvodnevnem sklepnem turnirju najboljših osmih odbojkarskih ekip v Sloveniji za mladince so si igralci Panvite Pomgrad v Kanalu priborili srebrno medaljo.

Prvi dan turnirja v Kanalu so si po zmagi z 2 : 1 (20, -24, 12) nad kamniškim Calcitom Volleyem zagotovili nastop v polfinalu.

Drugi dan so z 2 : 0 (23, 28) nadigrali Črnuče ACH in so se v velikem finalu za naslov državnega prvaka v omenjeni starostni kategoriji pomerili z odbojkarji Maribora, ki so v polfinalu z 2 : 0 odpravili Salonit.

V finalu bili na obračunu Maribor – Panvita Pomgrad s 3 : 0 (18, 13, 16) prepričljivo boljši Štajerci, ki se tako veselijo naslova državnega prvaka, Prekmurcem pa za uteho ostaja naslov podprvaka ter srebrna medalja državnega prvenstva, kar je še en lep uspeh za moško odbojko iz pokrajine ob Muri.

Za Panvito Pomgrad so si pod taktirko trenerja Uroša Kovačeca v Kanalu naslov državnega podprvaka priigrali: Luka Kolarič, Lan Marič, Teo Založnik, Andraž Kavnik, Tim Štimulak, Dino Vinkovič, Urban Rajnar, Nik Legen, Rene Potočnik, Timotej Prelog in Vid Suhadolnik.

Gorazd Gider
Panvita Pomgrad je mladinski državni podprvak.
odbojka mladinci panvita-pomgrad kanal podprvaki
Kaj zdaj berejo drugi