vestnik

Mulahusejnović: "Strelski ritem želim nadaljevati tudi pri Muri"

Vestnik.si, 1. 9. 2021
NŠ Mura
Nardin Mulahusejnović v Fazaneriji.
Šport

Napadalec Nardin Mulahusejnović, nova okrepitev črno-belih, je za klubsko stran NŠ Mura razkril svoje prve vtise in misli.

V minuli sezoni je bil s 14 zadetki najboljši strelec slovenskega prvenstva, zdaj se je iz Kopra preselil v prestolnico Prekmurja. »Moram priznati, da sem neizmerno vesel. V Murski Soboti sem bil že večkrat, vedno v vlogi nasprotnika in sem dobro videl, kakšen ambient in navijači so tukaj. Komaj čakam, da stečem na zelenico na Fazaneriji in to občutim,« pravi Nardin.

Na to, da lahko začne pakirati kovčke in pride v Mursko Soboto, je moral čakati do zadnjih minut prestopnega roka. »Vse se je dogajalo povsem na koncu. Presrečen sem, da sem vendarle postal nogometaš Mure, moja želja po prihodu v Mursko Soboto je bila zares velika. Najlepša hvala vsem, ki so se v klubu potrudili, da sem danes lahko tukaj.« 

Slovensko ligo zelo dobro pozna. Že pred Koprom je bil član Maribora, v Sloveniji je že od leta 2018. »Moram povedati, da cenim slovensko ligo. Videli smo, da so slovenski klubi odigrali nekaj dobrih tekem v Evropi, Muri pa je tako ali tako uspel izjemen rezultat. Verjamem, da sem storil pravi korak v karieri«.

V tem času je šel skozi dobre in slabe trenutke. Na začetku veliko priložnosti ni dobival, ko jo je dobil, je pokazal, kaj zna. »V nogometu je tako kot v življenju. Turbulentno. Včasih so vzponi, potem padci, najbolj važno je, da se znaš pobrati in vedno spopasti s situacijo. Vesel sem, da mi je minulo sezono uspelo postati najboljši strelec lige in v tem ritmu želim nadaljevati tudi pri Muri. Za konec bi navijačem sporočil, da komaj čakam, da oblečem črno-beli dres in da začnemo zmagovati. Verjamem, da nam bodo stali ob strani, saj mi je jasno, kako dobre navijače ima Mura.« 

NŠ Mura Facebook
Nardin Mulahusejnović s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem.
nardin-mulahusejnović mura izjava
Kaj zdaj berejo drugi