vestnik

(MURA) Matko Obradović: »Če si Damir Čontala ne zasluži podporo celotnega Prekmurja, potem ne vem, kdo bi si jo«

Vestnik.si, 7. 1. 2022
www.alesfevzer.com
Matko Obradović
Šport

Matko Obradović se ni odločil za operacijo. Pričakuje, da bo na pripravah v Turčiji v polnem pogonu.

Medtem ko Muraši pridno nabirajo kilometre na kondicijskem delu priprav za spomladanski del sezone, se vratar Matko Obradović ubada s poškodbo hrbta.

mura, trening
Aleš Cipot
Trening Mure

Poškodba ni nova, potem ko je izpustil zadnjo evropsko in prvenstveno tekmo, je začel z rehabilitacijo. »Skoraj do konca jesenskega dela smo težave uspeli reševati oziroma krpati s pomočjo injekcij in protibolečinskih tablet, a tudi to se enkrat ustavi. V pavzi je bil čas za okrevanje, ki se bo še nekoliko podaljšalo, saj ne želimo prehitevati. Situacija je boljša, obiskal sem kar nekaj zdravnikov in zbral veliko različnih mnenj. Na koncu smo se odločili, da ne grem na operacijo in poskušam povsem okrevati brez nje,« je za spletno stran Mure povedel Matko Obradović.

mura, trening
Aleš Cipot
Trening Mure

Za zdaj še ni začel s treningi. »Tudi zato, da bi lahko v Turčiji na glavnem delu priprav pripravljen za normalne treninge in bi se brez težav pridružil soigralcem,« je v pogovoru za klubsko stran še dejal Obradović.

Matko Obradović o novem trenerju

»Igralci smo novega trenerja dobro spoznali in vemo, da ima ogromno nogometnega znanja, je pravi profesionalec. Celo življenje je že povezan z Muro, je Muraš in če si on ne zasluži podporo celotnega Prekmurja, potem ne vem, kdo bi si jo. Na nas igralcih je, da mu na terenu čim bolj pomagamo, da se bo kar najbolje znašel v novi vlogi.« 

Fotografije z današnjega treninga je zbral Aleš Cipot.

mura matko-obradović damir-čontala