vestnik

Mura naznanila tretjo okrepitev v zimskem prestopnem roku

Vestnik.si, 30. 12. 2022
NŠ Mura
Ivan Šarić se seli k Muri.
Šport

Nogometna šola Mura ima novega igralca, iz splitskega Hajduka se k njej seli Ivan Šarić, ki smo ga na slovenskih zelenicah že spoznali, ko je igral za Radomlje.

Ivan Šarić je 21-letni napadalec, ki se je v prejšnji sezoni kot posojen igralec Hajduka dokazoval v Radomljah. Tam je na 34 tekmah dosegel sedem zadetkov in zbral pet asistenc. Za drugo ekipo Hajduka je v drugi hrvaški nogometni ligi zbral 32 nastopov, dosegel 13 zadetkov ter prispeval dve asistenci. Pogodbo z Muro je podpisal do 30. junija 2025.

Športni direktor Mure Denis Rajbar je ob podpisu pogodbe dejal, da je Šarić tip igralca, kot so ga iskali. "V prejšnji sezoni je bil eden glavnih igralcev Radomelj, kjer je že dokazal svojo kvaliteto. Dejstvo je, da pozna ligo in ne bo imel težav s prilagajanjem na igranje v Sloveniji«. 

Kaj o prestopu pravi glavni akter? »Izjemno sem vesel, da sem postal del takšnega kluba, kot je Mura. Prejšnjo sezono sem se lahko prepričal kaj čarno-bejli pomenijo v slovenskem nogometnem prostoru. Tudi zaradi tega sem se odločil za ta korak v svoji karieri. Slišal sem veliko dobrih stvari o klubu in navijačih. Upam, da bom upravičil pričakovanja in da bomo skupaj dosegli zastavljene cilje«.

ivan-šarić nš-mura okrepitev
Kaj zdaj berejo drugi